28 mil. pregleda: Dogovorile su se maskirati u krave, no nisu se baš sporazumjele

Screenshot: TikTok

Dolazi vrijeme Halloweena te se mnogi natječu tko će imati najbolji kostim. Tim povodom jedna je djevojka nasmijala cijelu TikTok zajednicu. Naime, ona i njezina prijateljica dogovorile su se da će se maskirati u domaću životinju - kravu, no čini se da se nisu najbolje sporazumjele.

Prva djevojka obukla je bodi crno-bijelog uzorka, ispod kojeg je imala samo najlonke i čizme na petu, kosu je podigla u kikice, a outfit je upotpunila napadnijom šminkom. Njezina prijateljica, s druge je strane, zaista obukla kostim simpatične, velike krave. "Postoje dvije vrste djevojaka na Noć vještica", pisalo je u opisu. 

@aidenmoreaupt2 funny videos #fyp #funny #funnyvideos #funnymoments #viralvideos ♬ original sound - aidenmoreauisfunny

Nije svima ova situacija bila simpatična

"Nije smiješno uopće! Rekla si mi da se obučem kao krava", rekla je djevojka, dok se njezina prijateljica, koja je sve snimala, nije mogla prestati smijati. 

Simpatični video skupio je više od 28 milijuna pregleda, skoro 4 milijuna lajkova i preko 11 tisuća komentara. Nekima je ova situacija bila smiješna, no neki su smatrali da djevojka koja je sve snimila nije prava prijateljica drugoj. 

"Djevojka u kostimu krave je prijateljica kakvu želim u životu", "Zašto imam osjećaj da joj je prijateljica to namjerno učinila?", "Pored ovakvih prijatelja, ne trebaju joj neprijatelji", "Druga djevojka je tako slatka", "Ovo je kao da gledam film Mean girls", nizali su se komentari. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.