Nicole Kidman na reviju došla s 15-godišnjom kćeri, rijetko su zajedno u javnosti

Foto: Profimedia

Nicole Kidman nije propustila pariški Tjedan mode. Na predstavljanje nove kolekcije modne kuće Balenciaga došla je sa svojom 15-godišnjom kćeri Sunday Rose.

Sunday Rose i Nicole ne pojavljuju se često zajedno u javnosti, stoga su sada privukle pažnju fotografa. Mama i kći su se i modno uskladile te su obje odjenule crne strukirane haljine s ovratnikom. 

@vanityfairfrance La reine est là. Nicole Kidman s’offre une journée mère et fille à Paris à l’occasion du défilé #Balenciaga haute couture. #nicolekidman #hautecouture #tiktokfashion ♬ KEHLANI OUT NOW - Jordan Adetunji

Kćeri Nicole i Keitha ne pojavljuju se često u javnosti

Sunday je starija kći Nicole Kidman i Keitha Urbana. Par još ima i Faith Margaret (13), a Nicole iz braka s Tomom Cruisom ima kćer Isabellu (31) te sina Connora (29). Sunday i Faith krajem travnja iznenadile su svojim pojavljivanjem na događaju Američkog filmskog instituta u Los Angelesu kada je njihovoj majci dodijeljena nagrada za životno djelo.

Kidman je supruga Keitha Urbana prvi put upoznala 2005. godine na jednom gala događaju u Los Angelesu, a vjenčali su se godinu dana kasnije u Sydneyju. Najvećom pobjedom u svom braku smatraju Urbanovo izlječenje od ovisnosti, u čemu mu je velika podrška bila sama Kidman. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.