Joost Klein zaintrigirao objavom: "Eurosong 2025."

Foto: EPA

Joost Klein, ovogodišnji predstavnik Nizozemske na Eurosongu koji je diskvalificiran na dan finala, pokrenuo je glasine da bi se mogao vratiti na natjecanje.

Nakon što je prije nekoliko dana nastupio na popularnom nizozemskom festivalu Pinkpop, mnogi su se fanovi pitali hoće li se Joost vratiti na Eurosong iduće godine jer je izjavio: "Zašto ne 2025.?"

Objavama na Instagramu također je nagovijestio da postoji šansa da se vrati na eurovizijsku pozornicu. U opisu svog profila stavio je "Eurosong 2025.", a naziv svog kanala za emitiranje promijenio je iz "Eurosong 2024." u "Eurosong 2025.". 

Nizozemska TV još nije potvrdila sudjelovanje

Međutim, nizozemska televizija AVROTROS još nije potvrdila svoje sudjelovanje na Eurosongu 2025. u Švicarskoj. Oni nemaju organizirano natjecanje poput Dore, već primaju prijave glazbenika i onda odluče tko bi bio najbolji da ih predstavlja na Eurosongu. To je praksa unazad nekoliko godina jer se pokazalo da tako ostvare veći uspjeh nego kad gledatelji biraju tko treba otići na Eurosong. 

Sada se premišljaju o sudjelovanju na Eurosongu zbog Joostove diskvalifikacije. Ranije ovog mjeseca televizija je jasno dala do znanja da želi neovisnu istragu o ovogodišnjem natjecanju i promjene u organizaciji. Dok se to ne riješi, njihovo sudjelovanje je na čekanju.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.