Norveška princeza uskoro se udaje za biseksualnog šamana, slavlje će trajati 4 dana

Foto: EPA

Najstarija kći norveškog kralja Haralda V., princeza Martha Louise, udaje se za manje od dva mjeseca. 31. kolovoza izreći će "da" svom zaručniku Dureku Verrettu. Ceremonija će imati dva dijela koja će voditi službenici iz različitih religija, prenosi Daily Mail.

"Sretni smo što možemo objaviti da će časna Margit Lovise Holte služiti naše vjenčanje u Geirangeru 31. kolovoza nakon norveškog crkvenog obreda vjenčanja. Na ceremoniji će pozdravnim govorom sudjelovati i Michael Beckwith", poručila je princeza. Kako bi na vjenčanje mogli doći gosti iz cijelog svijeta, par je rezervirao nekoliko hotela u okolici. Gosti će tamo boraviti tijekom četiri dana slavlja.

Na dan vjenčanja gosti će uživati u trosatnoj vožnji brodom po fjordu Geiranger koji će ih odvesti na ceremoniju. Po završetku ceremonije slijede domjenak i zabava u jednom norveškom hotelu. Goste će zabavljati američki sastav Black Eyed Peas. U pozivnici je navedeno da fotografiranje vjenčanja neće biti dopušteno. 

Durek se deklarira kao biseksualna osoba i sebe naziva šamanom

Podsjećamo, Martha Louise je prije dvije godine napustila mjesto radne članice kraljevske obitelji, ponajviše zbog kontroverznih stavova njezinog partnera. Durek se deklarira kao biseksualna osoba i sebe naziva šamanom.

U  svojoj knjizi Spirit Hacking sugerirao je da je rak izbor, preporučio je vježbe za uklanjanje "otisaka" iz ženskih vagina koje su ostavili prethodni seksualni partneri, a na svojoj web stranici prodavao je medaljon za 222 dolara nazvan Spirit Optimizer za koji je tvrdio da mu je pomogao da prevlada covid. Sve je to podiglo obrve u trezvenoj Norveškoj. "On je varalica, šarlatan i prevarant", rekao je jednom prilikom kolumnist i humorist Dagfinn Nordbo.

52-godišnja Martha Louise udat će se za Dureka sedam godina nakon razvoda od prvog muža, pisca Arija Behna, s kojim ima tri kćeri. Bivši par vjenčao se u svibnju 2002. godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.