Obitelj slučajno rezervirala mini kuću za odmor: "Pisalo je da ima mjesta za četvero"

Screenshot: TikTok

KYLIE KEEFE na TikToku objavila je video kojim je pokazala kakav smještaj za odmor je unajmio njezin otac. Naime, otac je rezervirao malenu kuću u New Yorku koju je pronašao na internetu, a pisalo je da ima mjesta za četvero ljudi. 

Stoga je četveročlana obitelj krenula na putovanje, a s njima i njihova dva psa. Kada su došli na odredište, bili su šokirani izgledom kućice.

33 milijuna pregleda

Kći Kylie je snimila njihovu reakciju kada su došli do kuće i taj je video pregledan 33 milijuna puta.

@kyliekeefe2 so my dad rented this Airbnb for four people and 2 dogs for two nights #fyp #airbnb #tinyhome ♬ original sound - Kylie Keefe

"Moj tata je vidio da ima mjesta za četvero i da je cijena niska te je rezervirao bez razmišljanja", rekla je. Kućica ima 10 kvadrata.

"Svi smo se smijali kad smo ušli i vidjeli veličinu kuće", rekla je Keefe, piše Yahoo. Otac je odmah sina i kćer smjestio u obližnji hotel kako ne bi cijela obitelj morala boraviti u skučenom apartmanu.

Dobili vaučer i besplatan boravak u hotelu

Video je privukao pažnju velikih tvrtki kao što su Hilton i Airbnb. Pogreška njezinog oca ipak je imala sretan kraj - obitelj je dobila besplatan vaučer od 500 dolara od Airbnb-ja i besplatan boravak u hotelu Hilton.

@kyliekeefe2 Reply to @amerika2147 here is your front facing tour of the #tinyhome #dadfailed #fyp ♬ original sound - Kylie Keefe

"Sve tvrtke su bile nevjerojatno velikodušne prema meni i učinile su ovo jednim od najluđih iskustava u mom životu", rekla je Kylie. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.