Od dječje zvijezde do "bad girl". Sad kaže da pokreće "gej pop", a ljudi joj se smiju

Foto: Instagram

Mlada američka pjevačica, glumica i youtuberica JoJo Siwa (21) ponovno plijeni pažnju. Naime, Jojo je nastupila na Pride koncertu u New Yorku. Društvenim mrežama se širi video u kojem se vidi da je prekinula svoj nastup zbog zvižduka publike "Tko me to upravo izviždao? S poštovanjem, jebi se", viknula je.

@codedebyt JoJo Siwa paused her NYC Pride concert to yell at a fan who booed her. Thoughts on her temper tantrum? JoJo Siwa yelled at fan who booed her at New York Pride! #jojosiwa #nyc #nycpride #newyork #newyorkcity #centralpark #karma #balancebaby #chooseurfighter #guiltypleasure #yesterdaystomorrows #foryou #foryoupage VC: @createchaosgossip ♬ original sound - CodeDeb

Poznata kao dječja zvijezda

Jojo je poznata kao jedna od najvećih dječjih zvijezda svoje generacije. Karijeru je započela s devet godina kao plesačica, i to u dva poznata reality showa, Abby's Ultimate Dance Competition i Dance Moms. Nakon toga je postala YouTube zvijezda s milijunima pratitelja, a Kim Kardashian je jednom prilikom otkrila da je njena kći North velika obožavateljica Siwe te je Jojo čak bila u jednoj epizodi showa Keeping Up With the Kardashians. Donedavno je bila poznata po svom modnom izričaju, a to su šarene boje i mašne za kosu.

Odlučila se na rebrending

Jojo je 2021. godine svojim pratiteljima na društvenim mrežama poručila da je dio LGBTQ+ zajednice, a ove godine je započela rebrending, i to izlaskom novog singla Karma. Na dodjeli nagrada iHeart Radija pojavila se u potpuno drugačijem modnom odabiru, inspiriranom bendom Kiss. 

No, na društvenim mrežama ovaj rebrending nije prošao najbolje. Naime, mnogi joj zamjeraju jer je prilikom intervjua za Billboard rekla: "Želim započeti novi žanr glazbe - gej pop". "Gej pop" je inače lezbijska, gej, biseksualna, transrodna i queer+ glazba čiji su začetnici Elton John, Queen, Madonna te Lady Gaga, piše Out Magazine.

Mnogi su na TikToku reagirali na ovaj intervju, nazivajući je "glazbeno needuciranom". "Ona nema pojma o čemu govori", "Samo se sramoti", "Miley Cyrus, Madonna, Dove Cameron, Queen...Mislim stvarno", piše u komentarima na TikToku.

@abbyygross

 

♬ original sound - abby ◡̈

Singl Karma na YouTubeu ima preko 44 milijuna pregleda. "Previše se trudi biti zločesta cura", "Kakva zločesta cura, do jučer je nosila mašnice", "Ovo je jako dobar primjer jako lošeg rebrendinga", samo su neki od komentara.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.