Ova žena je napunila 75 godina

Foto: Instagram

Američka modna dizajnerica Vera Wang danas slavi 75. rođendan.

Njeni pratitelji na Instagramu, kojih ima više od 3 milijuna, često hvale njen mladolik izgled. "Ti uopće ne stariš. Molim te, Bože, da se u sljedećem životu rodim kao Vera Wang", pišu u komentarima ispod Verinih objava. 

Otkrila tajnu mladolikog izgleda

Wang je tajnu svoga mladolikog izgleda otkrila u intervjuu za BBC 100 Women prošle godine. Osim što smatra da "dobar san zlata vrijedi", na kraju dana počasti se koktelom s votkom, što smatra čarobnim eliksirom. Ne ustručava se pojesti ni brzu hranu.

"Jedem McDonald's, apsolutno. Naručujem ga svaki dan, otprilike dva tjedna, a onda promijenim prehranu", otkrila je Vera jednom prilikom za Page Six. Obožava i krafne punjene kremom i šećerom. 

Kaže da naporno radi na sebi. "U suštini, radila sam cijeli život, tako da je zapravo posao kriv za to", kazala je Wang te istaknula da misli kako marljiv rad održava ljude mladima.

"U modi sam od 19. godine. Nikad nisam razmišljala o izgledu, vjerojatno zato što svakodnevno radim s najljepšim ženama na svijetu. Njih smatram svojim muzama i možda je to dobar način suočavanja sa starenjem. Zato sam uvijek govorila da je tajna u koktelu s votkom", izjavila je.

Jedna je od omiljenih dizajnerica vjenčanica

Vera je u dobi od 23 godine postala tada najmlađa modna urednica i stilistica časopisa Vogue. Na toj je poziciji bila 16 godina, nakon čega je prešla na mjesto glavne dizajnerice za Ralph Lauren.

Njezin brend prvu je trgovinu otvorio na aveniji Madison 1990., a zatim je Vera postala jedna od omiljenih dizajnerica vjenčanica na svijetu. Danas, osim vjenčanica, njezin brend proizvodi i odjeću za svaki dan, obuću, modne dodatke, pa čak i posuđe.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.