Prevarantica o kojoj je Netflix snimio seriju ide na američki Ples sa zvijezdama

Foto: Profimedia

ANNA Sorokin, prevarantica poznata i kao Anna Delvey, po kojoj je snimljena Netflixova serija Inventing Anna, natjecat će se u novoj sezoni američkog Plesa za zvijezdama, prenosi CNN.

"Zloglasna modna ikona"

Anna se u najavi natjecatelja showa predstavlja kao "zloglasna modna ikona sa zatvorskom narukvicom za gležanj". U showu će plesati s profesionalnim plesačem Ezrom Sosom. "Neki je vide kao lukavu prevaranticu, dok je drugi smatraju karizmatičnom i ambicioznom poduzetnicom koja je iskoristila društvenu elitu New Yorka kako bi otvorila prestižni umjetnički studio", piše u njezinoj biografiji u priopćenju za javnost.

"Njezin slučaj također je potaknuo rasprave o bogatstvu, privilegijama i društvenom uspinjanju u suvremenom društvu. Njezina priča i dalje zaokuplja maštu javnosti", dodaje se.

Na promotivnim fotografijama svih natjecatelja plesnog reality showa, objavljenim na Instagramu, Sorokin nosi narukvicu za gležanj jer se nalazi u kućnom pritvoru.

Zašto je poznata?

Anna je rođena u Rusiji te je poznata po tome što je prevarila banke i njujoršku društvenu scenu za tisuće dolara između 2013. i 2017. godine. U to je vrijeme živjela na Manhattanu, a svi su mislili da je njemačka nasljednica s bogatstvom od 67 milijuna dolara u Europi.

Anna je nabijala goleme račune za restorane i hotele, a izvlačila se od plaćanja. U travnju 2019. osuđena je na minimalno četiri godine zatvora zbog prevare, no puštena je zbog dobrog vladanja u veljači 2021.

Gdje je Anna Delvey sada?

Anna je u lipnju viđena kako dolazi na imigracijsko ročište u New Yorku. Naime, nakon što je puštena iz zatvora, u ožujku 2021. ponovno ju je pritvorila Imigracijska i carinska služba zbog prekoračenja vize. U pritvoru je bila godinu dana.

2022. godine trebala je biti deportirana u Njemačku, no deportacija nije uspjela jer je odbila napustiti pritvor i otići na aerodrom. Njezin odvjetnik tada je za New York Post rekao da je podnesen zahtjev za odgodu deportacije. Kasnije te godine puštena je iz pritvora uz dva uvjeta. Morala je platiti jamčevinu od 10.000 dolara i ostati u kućnom pritvoru.

Postala hit na TikToku

@anna.delvey.xoxo #annadelvey #annasorokin #viral ♬ son original - Lindalm.

Anni je zabranjeno korištenje svih oblika društvenih mreža. Često je fotografiraju i snimaju dok ide na sud, a ona redovno koristi te situacije kao priliku da pokaže svoje modne odabire. Uglavnom nosi luksuzne robne marke i zanimljive kombinacije, a na TikToku mnogi s nestrpljenjem prate njezina pojavljivanja i dijele videouratke.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.