Ova knjiga otkriva kako je Jordan postao najveći u povijesti

Foto: Press

Kako bi rekao nikad zaboravljeni Karamarko, "postoje indicije" da je toplinski val pri kraju. S nekoliko stupnjeva nižom temperaturom dobivamo mnogo više nego što bi samo gledanje u brojke pokazalo. Isto je tako i s knjigama: ako uspijete pronaći dobru knjigu za sebe, doživjet ćete maksimizaciju kvalitete života nesrazmjernu broju stranica unutar korica. Evo nekih naših preporuka pa vam se možda posreći.

Ljetna avantura - Vi Keeland

Može li ljetniji naslov knjige od ovog? Usto, radi se pomalo vrućem štivu zbog kojeg ćete klimu morati podesiti na program odvlaživanja. 

Georgia je Maxa upoznala na spoju naslijepo. Očarali su je njegov šarm i duhovitost. I te jamice na obrazima! Baš to joj je trebalo nakon prekida. Ili je barem tako mislila. Tada se pojavio muškarac s kojim se zapravo trebala sastati. Ispostavilo se da se Max pretvarao da je netko drugi. Georgia je osjetila veliko razočaranje. Prije nego što je otišao, Max joj je dao ulaznicu za hokejašku utakmicu, a ona ju je ubacila u torbu i pokušala dati priliku spoju naslijepo. 

Crno ljeto - M. W. Craven

Uuu, misteriozno i jezivo! Jared Keaton poznati je chef koji priprema jela za slavne i bogate u svojem restoranu s tri Michelinove zvjezdice. On je šarmantan. Karizmatičan. Vrlo inteligentan. I psihopat. Trenutačno služi doživotnu kaznu za brutalno ubojstvo svoje kćeri Elizabeth. Njezino tijelo nikada nije pronađeno, a Keaton je osuđen uglavnom na temelju svjedočenja narednika Washingtona Poea.

Stoga, kad mlada žena dotetura u zabačenu policijsku postaju s nepobitnim dokazima da je ona Elizabeth Keaton i da je nakon šest godina uspjela pobjeći svome otmičaru, Poe se nađe na drugoj strani istrage, one koja bi ga mogla stajati puno više od njegove karijere.

Posljednji ubijeni vrag - Richard Osman

Novi nastavak serijala bestselera Richarda Osmana koji se diljem svijeta prodao u nevjerojatnih deset milijuna primjeraka!

Klub istražitelja ubojstava četvrtkom božićne blagdane provodi u miru i radosti, ali to će se, kao i uvijek kad je ova šarmantna ekipa umirovljenika u pitanju, brzo promijeniti. Kuldesh Sharma, stari Stephenov prijatelj, ubijen je pod neobičnim okolnostima, a tajanstvena kutija dupkom puna heroina koju je čuvao netragom je nestala.

Tragovi će naše junake odvesti do biznisa s lažnim umjetninama u kojemu su tajne zanata stare gotovo kao i predmeti kojima se trguje. I dok se suočavaju s trgovcima droge, krivotvoriteljima i online prevarantima, Elizabeth, Joyce, Ron i Ibrahim više ne znaju kome mogu vjerovati.

Air - David Halberstam

U knjizi AIR: Priča o Michaelu Jordanu i svijetu koji je stvorio ugledni američki povjesničar i sportski novinar David Halberstam detaljno prati događaje u Jordanovu životu koji su ga oblikovali u najvećeg košarkaša u povijesti te sve one koji su pridonijeli tome da postane jedan od najpopularnijih sportaša svih vremena.

Michael Jordan zaslužan je za neke od najnezaboravnijih trenutaka u povijesti košarke i za današnji status NBA lige kao jednog od najgledanijih i najunosnijih sportskih natjecanja u svijetu. No prije milijunskih ugovora s igračima, izdašnih sponzorstava i televizijskih prijenosa malotko je pratio NBA utakmice, osobito izvan SAD-a.

Med i začin - Bolu Babalola

Kiki Banjo, djevojka poznata po oštrom jeziku (a potajice meka srca), upravo je napravila ogromnu pogrešku. Kao stručnjakinja za izbjegavanje veza i voditeljica popularne studentske radio emisije Smeđi šećer, smatra svojom misijom pobrinuti se da žene na Sveučilištu Whitewell ne upadnu u zbrku povuci-potegni odnosa, zavodnika i slomljenih srca.

Ali kad ta kraljica hladnokrvnosti poljubi Malakaija Koredea, lika kojeg je nedavno u emisiji prokazala kao trošitelja, pred svim studentima na kampusu, uvjerena je da njezina emisija broji zadnje dane. Njih dvoje uskoro se upuštaju u lažnu vezu kako bi pokušali spasiti svoje reputacije i budućnosti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.