Rihanna pozirala u donjem rublju, objava skupila više od 1.6 milijuna lajkova

Foto: Instagram

Pjevačica Rihanna predstavila je javnosti novu liniju donjeg rublja i obožavatelje počastila fotografijama iz najnovije marketinške kampanje. Riječ je o novoj kolekciji njezinog poznatog brenda Savage x Fenty, a za ovu prigodu pjevačica je pozirala u izazovnom žutom kompletu donjeg rublja.

Skupila je više od 1.6 milijuna lajkova

Na Instagram profilu svoga brenda podijelila je nekoliko fotografija na kojima pozira u grudnjaku cvjetnog, žutog čipkastog uzorka i odgovarajućim gaćicama s čarapama-halterima. Na rukama ima rukavice istog uzorka koje joj sežu do iznad lakta, a svoju je dugu plavu kosu ostavila raspuštenom dok je pozirala pred fotoobjektivom.

U roku od samo sat vremena od objavljivanja, fotografije su sakupile više od 1.6 milijuna lajkova na Instagramu i više od 15 tisuća komentara. 

"Prekrasan set donjeg rublja", "Moram kupiti ovo, žuta mi je najdraža boja", "Rihannino samopouzdanje, ljepota i neustrašivi stil osvjetljavaju svaki outfit koji nosi", "Stavljam ovo na popis želja", bili su samo neki od komentara njezinih pratiteljica. 

Mnogi su komentirali da izgleda odlično

Početkom kolovoza ove godine Rihanna je također objavila fotografije za svoj brend. Tada su mnogi istaknuli da pjevačica izgleda odlično, a prošlo je godinu dana otkako je rodila drugo dijete, sina Riota Rosea.

Objavila je tada dvije fotogalerije. U jednoj nosi smeđe donje rublje i smeđu kožnu jaknu, dok je u drugoj pokazala donje rublje s leopard uzorkom.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.