Rimac pokrenuo raspravu o veganstvu, pratitelju poručio: "Opet si preskočio tablete?"

Foto: Facebook

MATE RIMAC objavio je na svojem Facebook profilu kako u lancu restorana brze hrane McDonald's sada imaju veganske burgere, čime je izazvao raspravu o veganstvu među svojim pratiteljima.

"Srećom, sada u McDonald'su imaju veganske hamburgere", napisao je Rimac u objavi u kojoj je objavio nekoliko fotografija na kojima ga se može vidjeti kako posjećuje McDonald's i jede burger. Njegova objava izazvala je burne reakcije i započela raspravu o veganstvu.

"Što je to kad vegan apsolutno sve proizvode naziva njihovim original 'zastarjelim mesnim imenima' i nijedan vegan da uspije smisliti neki novi naziv.... ako to nije psihološko paćenje za pravim mesom..!?" napisao mu je jedan pratitelj, no Rimac mu nije ostao dužan.

"Opet si preskočio tablete?", odgovorio mu je poduzetnik, a njegov odgovor nije se svidio svim pratiteljima.

"Doslovan prijevod burgera je pljeskavica. Mesna. Ne kužim čemu bezobrazluk. Zapravo kužim, al okej", napisao mi je jedan pratitelj. Prepiska se nastavila pa je jedan Matin sljedbenik dodao: "Naziv 'hamburger' nema nikakve veze sa šunkom ili plećkom, nego s imenom grada Hamburga (koji isto nema veze sa šunkom)."

Mate Rimac je ranije izjavio da je to što ne jede meso "jedna od najboljih stvari koje je napravio u životu".

"Einstein i Tesla bili su vegetarijanci. Einstein je rekao da je najveća promjena koju možete napraviti za svijet da smanjite unos količine mesa... Pozivam vas da malo proguglate, da se činjenice malo pogledaju i donesite odluku sami za sebe", poručio je svojevremeno u videu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.