Sergej Trifunović prijavio suprugu za obiteljsko nasilje

Foto: Instagram

Sergej Trifunović prijavio je suprugu za obiteljsko nasilje, pišu srpski mediji.

Glumac je pozvao policiju i rekao da trpi nasilje od supruge Isidore. Svađa se dogodila oko 22 sata u stanu na Voždovcu, piše Telegraf. Nedugo prije toga viđen je, sa psom Milom, na promociji albuma Sajsi MC. Međutim, tužitelj Drugog OJT je utvrdio da nema elemenata krivičnog djela obiteljskog nasilja.

Trifunović i supruga su se posvađali, a kada je on rekao da će je napustiti ona mu je navodno počela prijetiti. Nitko od supružnika nije ozlijeđen.

Par se vjenčao kod matičara 16. listopada, dakle prošlog tjedna, a u svibnju su imali crkveno vjenčanje. "S tobom bih se mogao vjenčavati svaki mjesec", napisao je u opisu jedne od svadbenih objava. 

Dobio izgon iz Hrvatske, supruga mu bila podrška

Podsjećamo, Trifunović je nedavno dobio izgon iz Hrvatske na tri mjeseca. Sankcija se ovog puta ne odnosi na EU, već samo na Hrvatsku. Rješenje o protjerivanju stupilo je na snagu 23. rujna, pa je 22. rujna Trifunović napustio Hrvatsku i vratio se u Beograd. S njim je svo vrijeme bila supruga Isidora, rođena Riječanka.

Uhićen na Bajakovu

Bio je uhićen na graničnom prijelazu Bajakovo pri prelasku iz Srbije u Hrvatsku. Zatim je odveden na Općinski prekršajni sud u Split.

Predmet istraživanja bila je objava na društvenoj mreži 10. rujna prošle godine. Iz policije su ranije podsjetili da je utvrđeno postojanje osnovane sumnje da je Trifunović počinio prekršaje članka 5. i članka 17. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

"Objavio je tekst neprimjerenog sadržaja kojim je ujedno na grub način omalovažavao policiju i policijske službenike navodeći kako su splitski policajci iznudili preko tisuću eura", tvrdili su u PU splitsko-dalmatinskoj. Zbog vrijeđanja policije dobio je uvjetnu kaznu od 60 dana zatvora uz rok kušnje od godinu dana.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.