Bane Trifunović o Sergeju i Isidori: Ne želim o tome pričati, baš ni riječ

Foto: Instagram

Nakon što je Sergej Trifunović prijavio suprugu Isidoru za obiteljsko nasilje, Blic.rs je kontaktirao njegovog brata Branislava.

"Evo dobro sam, radno", rekao je Bane na početku razgovora. Na pitanje je li se čuo s bratom u vezi s novonastalom situacijom, kratko je komentirao: "Molim vas, ne želim o tome pričati. Ne bih pričao o ovome zaista, baš ni riječ. Hvala vam."

Sergej rekao da trpi nasilje od supruge

Podsjećamo, Sergej Trifunović je pozvao policiju i rekao da trpi nasilje od supruge Isidore. Svađa se dogodila oko 22 sata u stanu na Voždovcu. Trifunović i supruga su se posvađali, a kada je navodno rekao da želi razvod, ona mu je navodno počela prijetiti. Nitko od supružnika nije ozlijeđen. 

Srpski mediji pišu da je s Trifunovićem i njegovom suprugom ranije obavljen razgovor u policijskoj stanici, a tužitelj se izjasnio da nema elemenata krivičnog djela. Međutim, utvrđeno je da Isidora u Srbiji boravi ilegalno, s obzirom na to da je državljanka Hrvatske, te je novčano kažnjena prema Zakonu o strancima. Zakon o strancima za neprijavljivanje boravka predviđa novčanu kaznu u iznosu od 10.000 do 50.000 dinara (85 do 425 eura).

>>Tko je supruga Sergeja Trifunovića? Na 24 godine mlađoj Riječanki zahvaljivao bogu

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.