Ruben Van Gucht otkrio hoće li on i Blanka proširiti obitelj

Foto: Instagram

SUPRUG Blanke Vlašić, televizijski voditelj Ruben Van Gucht nedavno je u emisiji Radio2 Weekwatchers progovorio o obiteljskom životu, ali i mogućnosti preseljenja u Hrvatsku. 

U jednom trenutku slušateljica ga je upitala hoće li on i Blanka dobiti pojačanje u obitelji, nakon što su 2022. dobili sinčića Monda. 

"Tko zna, možda će jednog dana doći do proširenja obitelji", rekao je i tako iznenadio voditeljicu emisije pa dodao: "Rekao sam - tko zna. Nisam rekao da se već dogodilo." Voditeljica mu je rekla da je "vrlo sretna sa svoja četiri dečka", no Ruben je odgovorio: "Toliko daleko sigurno nećemo ići." 

Osim toga, belgijski novinar govorio je o mogućnosti preseljenja u Hrvatsku, s obzirom na to da često dolazi u Split kako bi vidio suprugu i sina."Vidim da bi se to moglo dogoditi. Kad moj sin bude malo stariji i kad bude imao svoje hobije", objasnio je, a voditeljica mu je rekla: "Kada postane zabavno, onda ćeš ga pomoći odgajati. Ali briga je veća kad su manji. Tu moramo biti iskreni." 

"Ne, sada je također zabavno. Uvijek je zabavno. Moja majka je uvijek govorila: 'Mala djeca, male brige, velika djeca, velike brige.' Dakle, briga uvijek postoji kad postanu stariji", rekao je. 

Podsjetimo, par se vjenčao u svibnju 2022., a šest mjeseci kasnije, na Blankin 39. rođendan, postali su roditelji sinčića Monda.  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.