Kendrick Lamar: Puno razgovaram s Bogom, čujem svaku njegovu riječ

Foto: EPA

Kendrick Lamar je otkrio da često moli i dodao da "može čuti Boga dok razgovara s njim." 37-godišnji američki reper je u razgovoru za Harper's Bazaar izjavio da je duhovnost važan dio njegovog života. 

"To nije nikakvo sranje ni klišej. Ja doslovno razgovaram s Bogom, do te mjere da ponekad počinjem misliti da sam lud. Ali onda me on podsjeti i kaže: 'Ovo sam stvarno ja'. Čujem svaku njegovu riječ", rekao je.Lamar je ranije ove godine, tijekom svečanosti dodjele diploma na Compton Collegeu, održao predavanje u kojem je istaknuo da je "važno razgovarati s Bogom".

"Bog mi je poput prijatelja"

"Svaki dan šetam plažom i razgovaram s Bogom. On kao da mi je prijatelj, kao netko s kim sam odrastao. Razgovaram s njim kao da ga poznajem od rođenja, kao što on poznaje mene", ispričao je reper koji je o svojoj duhovnosti govorio i kroz neke svoje pjesme, poput Faith. 

@akademiks

Kendrick Lamar on the importance of talking to God🙏🏾

♬ original sound - Akademiks

O svojoj vjeri govorio je i ranije. U razgovoru za Billboard 2015. godine Lamar je izjavio da ga je "Bog spasio od njegovog susjedstva koje je bilo puno kriminala i nasilja". Godinu dana ranije je za Complex rekao da ga je "Bog odabrao da ispuni svoju svrhu koristeći svoj glas kao instrument."

"Imam veću svrhu. Bog mi je usadio nešto u srce, nešto što moram prenijeti. Na to ću se usredotočiti i raditi ono što moram", zaključio je Lamar.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.