"Bilo je ludo iskustvo": Slavna DJ-ica nastupila na Ultri u Hajdukovom dresu

Foto/Screenshot: Instagram

U SPLITU je sinoć počelo 10. izdanje Ultra festivala, a među brojnim svjetskim DJ-evima koji su nastupili prve večeri na glavnoj pozornici našla se i australska DJ-ica Alison Wonderland.

DJ-ica je u Instagram storyju pokazala modnu kombinaciju koju je nosila iza DJ pulta - dugu majicu Hajdukovog dresa koju je kombinirala s mrežastim najlonkama. 

"Nastupala sam na Ultra Europe glavnoj pozornici u mojoj drugoj domovini Hrvatskoj (da, državljanka sam) i bilo je ludo iskustvo", napisala je na X-u. 

Dobila poklon od obožavateljice 

Podsjetimo, DJ-ica se uoči Ultre pohvalila poklonom koji je na aerodromu dobila od obožavateljice. 

"Na aerodromu usred Europe uočila me obožavateljica. U avionu je izrađivala narukvice, i to narukvice s imenom mog brenda. Tako me usrećuje kad sretnem fanove diljem svijeta", napisala je Alison koja je ranije pokrenula brend fmuoasl pod kojim prodaje odjeću i razne druge modne i ostale dodatke", napisala je te rekla da će narukvicu nositi na svom nastupu.  

Najplaćenija DJ-ica u povijesti Coachelle 

Inače australska DJ-ica i glazbena producentica uvrštena je na 96. mjesto DJ Mag's Top 100 u listopadu 2018. te je najplaćenija DJ-ica u povijesti glazbenog festivala Coachella. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.