Sophie Turner: Teško je biti samohrana majka, to je velika borba

Foto: EPA

Glumica Sophie Turner otkrila je da je teško biti samohrana majka nakon razvoda od pjevača Joea Jonasa. Turner i Jonas imaju dvije kćeri, Will (4) i Delphine (2).

O svojoj privatnoj situaciji govorila je tijekom promocije nove serije Joan, koja govori o samohranoj majci i kradljivcu dragulja u osamdesetima. "Da nisam majka, ne znam bih li mogla unijeti istu energiju kao što jesam", rekla je za Sunday Times. "To je tako velika borba biti samohrana majka. Joan ne ide najbolje, ali je nevjerojatno je vidjeti kako se zaista bori za svoju kći", dodala je. "Također je stvarno važno da djeca vide koliko se roditelji trude za njih", poručila je.

Uspoređujući svoj lik s trenutnom situacijom, Turner je rekla da vjeruje da postoji puno "sramote" koja dolazi s majčinstvom. "Postoji toliko sramote koja dolazi s majčinstvom. Idete na posao, sramite se. Ako ne idete na posao, sramite se", poručila je.

Mučna borba

Joe je zahtjev za razvod podnio u rujnu 2023. godine, a nedugo nakon toga naslovnice tabloida ispunili su detalji o njihovoj poprilično mučnoj borbi za skrbništvo i novac. Najviše problema bilo je oko dogovora gdje će živjeti njihova djeca. Sophie je djevojčice htjela odvesti u svoju rodnu Veliku Britaniju, dok je Joe inzistirao na tome da ostanu u SAD-u.

Sve je otišlo toliko daleko da je Sophie u jednom trenu prijavila Joea za "otmicu djeteta", i to nakon što su nakratko bili postigli dogovor. No čini se da su stvari sad riješene, a prema pisanju američkih medija, djeca će dio godine živjeti s majkom, a dio s ocem.

Zvijezda Igre prijestolja i pjevač vjenčali su se 2019., a u braku su izdržali četiri godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.