Tko je supruga Sergeja Trifunovića? Na 24 godine mlađoj Riječanki zahvaljivao bogu

Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL

Sergej Trifunović (52) ove se godine vjenčao s 24 godine mlađom Riječankom Isidorom Mijanović.

Isidora ima 28 godina te dolazi iz Rijeke, a svoj privatni život drži u tajnosti, stoga se ne zna puno o njoj. Podaci iz 2015. otkrivaju da je pohađala školu glume u Rijeci te je bila dio diplomske predstave 26. generacije riječke škole glume Ri Teatra. Bavi se režiranjem glazbenih spotova. Ranije je bila u vezi s košarkašem Ninom Čelebićem. Na Instagramu je prati više od 19.000 ljudi, a fotografije sa Sergejem rijetko objavljuje. On redovito objavljuje njene fotografije na svom profilu.

"Hvala Svevišnjem na njoj"

U emisiji 360 stepeni glumac je u svibnju prvi put govorio o svojoj izabranici. "Ja sam želio obitelj i smatrao da je to vrhunac ostvarenosti čovjeka i nikada nisam bio spreman da tu obitelj pravim kompromisno, s bilo kim, da bih uopće imao obitelj, tako da samo mogu reći: hvala Svevišnjem što se pojavila osoba s kojom je to apsolutno moguće", kazao je.

Osvrnuo se i na kritike zbog toga što je Isidora 24 godine mlađa od njega. "Ti komentari nemaju nikakve veze s ljubavlju. S ljubavlju ima veze isključivo ono što se dogodilo između moje vjenčane žene i mene. To je to", kazao je.

Rekao je tad i da se promijenio.

"Mi mijenjamo DNK svaki dan, a ne sebe i svoje navike ako smo, naravno, pametni. Vjerojatno jesam i vjerojatno je to bio onaj trenutak 'kada središ kuću, onda se pojavi i gost'. Zaista sam počeo sređivati kuću skoro godinu dana prije nego što se gost pojavio. Vjerujem da je ovo isključivo rezultat toga. Da ja nisam zavrnuo rukave da pospremim kuću, bi li se gost uopće pojavio? Učinio sam taj napor i, hvala bogu, to je tako", rekao je.

"Imam 51 godinu iako ni sam sebi ne izgledam tako. Došao je neki trenutak prirodno. U jednom trenutku sam zavapio: 'Bože, daj mi novog mene. Želim da se rodim nekako nov.' Nekako se tako i dogodilo. Brak je stvar koja je posljedica, on nije stvar koja me promijenila", ispričao je.

Bila uz njega nakon uhićenja

Isidora je bila uz njega i kad je uhićen na Bajakovu u rujnu ove godine te ga je pratila i na sud u Splitu

"Sinoć oko ponoći moj suprug je priveden na graničnom prelazu Bajakovo, nakon prestanka važenja zabrane ulaska na teritoriju EU, bez ikakvog obrazloženja uz velike neprijatnosti kojima sam prisustvovala uključujući fizičko nasrtanje službenika granične policije. Odveli su ga u nepoznatom smjeru. Već duže od 9 sati nemam nikakvu informaciju o tome gdje se nalazi ili koji je razlog privođenja", napisala je Isidora tad na Instagramu.

>>Sergej Trifunović: Divno je što je Vučić stao uz mene, tako treba uz sve građane

"Kad smo prešli srpsku granicu i ušli na hrvatsko tlo, oni su ga momentalno uhitili. Situacija je bila apsurdna. Izašli smo iz automobila, oni su nam samo rekli da postoji neki problem i da će uskoro doći kolega da objasni. Mislila sam da će se to riješiti u roku od nekoliko minuta. Njihov kolega, granični službenik, prišao je i rekao: 'Ja vas moram uhititi.' Pomislila sam da je šala, no ubrzo sam shvatila da nije", tvrdila je

"Sergej je odmah htio nazvati odvjetnika, ali oni su mu to zabranili iako nije bio uhićen. U tom trenutku sam se odvojila metar ili dva od njih i nazvala odvjetnika. Sergeju su stavili lisice i odveli ga u nepoznatom pravcu. Krenula sam s njima i tu kreće agonija od 2 i pol sata. Oni nisu htjeli reći zbog čega su ga uhitili. Velika neugodnost od strane policijskih službenika.

On je zbog objava na Instagramu dobio zabranu ulaska u EU. To je bilo završeno, a sada postoji nešto novo. Jučer smo saznali da je u pitanju fotografija koju je on podijelio na društvenim mrežama pa je obrisao", dodala je Isidora tad za Novu S.

Prijavio je za obiteljsko nasilje

Podsjećamo, Sergej Trifunović prijavio je suprugu za obiteljsko nasilje, pišu srpski mediji. Glumac je pozvao policiju i rekao da trpi nasilje od supruge Isidore. Svađa se dogodila oko 22 sata u stanu na beogradskom Voždovcu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.