Trudna Lucija Šerbedžija: Formula uspješnog braka je živjeti u različitim državama

GLUMICA Lucija Šerbedžija u šestom je mjesecu trudnoće, a ovih je dana doputovala iz Zagreba u Beograd jer je njen suprug, srpski redatelj Filip Gajić završio svoj film "Mit o Sizifu" u kojem ona tumači jednu od uloga. U intervjuu za Blic lijepa je glumica rekla kako je odvojen život formula za uspješan brak: "Šalimo se da smo možda našli formulu uspješnog braka - živjeti u različitim državama. Taman kad se posvađamo, raziđemo se i za 10 dana se ponovo obožavamo".

Dvogodišnji Sergej zasad ne zna hoće li dobiti brata ili sestru, a Luciji je, kao i većini majki, najbitnije da dijete "bude živo i zdravo". Kad su je pitali bi li ona i suprug voljeli da im se djeca bave filmom, zbog njegovih dobrih i loših strana, Lucija je odgovorila: "Ja ne poznajem tamne strane. Znam da je to stresan posao, ali i dalje mislim da je najljepši posao na svijetu. Neću ih usmjeravati prema tome, ali neću im ni braniti. Glavno je da oni otkriju svoje strasti, da otkriju što ih čini sretnima". Kći slavnog glumca Rade Šerbedžije otkrila je i kako mali Sergej ne zna koliko je njegov djed popularan: "Ne zna tko je. On je za njega samo djed. Još je premali da bi to shvatio. Čak i kad na televiziji vidi neki film kaže: `Evo ga, djed`".

U "Mitu o Sizifu" Lucija Šerbedžija glumi djevojku koja živi na brodu: "Moja priča je odvojena. Sve priče su odvojene i svaka je različita. I ne postoji glavna uloga kao klasična glavna uloga, već je svaka na neki način glavna uloga u svojoj priči. No ja, za razliku od ostalih priča nemam partnera, ja sam sama u priči. Tako živim na brodu na toj rijeci i izgovaram predivnu poeziju po tekstu Aleksandra Marinka".

Na snimanju sa suprugom, Lucija je uživala: "Divan je. Samo sam imala jedan dan snimanja i žao mi je zbog toga. To je prvi put da smo surađivali. Nije to bio neki odnos muž-žena, nego baš kao dva profesionalca i baš sam uživala. Jako lijepo radi sa ljudima. Vrlo je blag, intuitivan, inspirativan, ulijeva ti povjerenje i maštovit je. Na mjestu događaja smišlja neke stvari, sklon je improvizaciji".

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.