Tom Bower: Unatoč smrti kraljice, Harry inzistira da mu memoari izađu u studenom

Foto: EPA

TOM BOWER, kraljevski biograf i autor knjige Meghan, Harry and the War Between the Windsors, izjavio je za britanske medije da princ Harry "inzistira na tome da knjiga njegovih memoara bude objavljena u studenom ove godine", unatoč smrti kraljice Elizabete II.

"Čini se da izdavači nisu baš sigurni oko toga, ali on je rekao da će, ako je ne objave u studenom, to biti kršenje ugovora. Tako mi je barem rečeno", rekao je Bower.

"To je neobično. Ali, s druge strane, to ima smisla jer financije Harryja i Meghan u potpunosti ovise o knjizi i o Netflixu", pojasnio je. Inače, vojvoda i vojvotkinja od Sussexa su osnovali produkcijsku kuću Archewell Productions, a s Netflixom su potpisali ugovor koji uključuje snimanje dokumentaraca, doku-serija, emisija i dječjih serija.

"Usponi i padovi" princa Harryja

Izvor blizak princu Harryju za engleski The Sun negirao je navode oko inzistiranja na studenom kao krajnjem roku objavljivanja memoara.

Knjiga će se baviti Harryjevim životom kao člana kraljevske obitelji, njegovim odnosom s Meghan te njihovom selidbom u Sjedinjene Američke Države. Za knjigu koja bi trebala obuhvatiti njegove "uspone i padove" navodno je dobio predujam od 15 milijuna funti.

Knjigu Harryjevih memoara objavit će ugledna izdavačka kuća Penguin. Iako nisu potvrdili datum izlaska knjige, strani mediji nagađaju da bi se objavljivanje moglo odgoditi do sljedeće godine kako bi Harry stigao napisati poglavlje o smrti svoje bake.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.