Zgodni kuhar Ivan Pažanin uzima stvari u svoje ruke: On demonstrira, drugi kopiraju

Foto: RTL

CRVENI TIM vraća se u studio showa "Tri, dva, jedan – kuhaj!" i započinje svoje gastro putovanje po Tajlandu. Za početak će morati 'kopirati' najpoznatije tajlandsko predjelo i glavno jelo, koje će im demonstrirati član žirija Ivan Pažanin. Zgodni kuhar pokazao je svoje kuharsko umijeće dok su svi kandidati pratili korake.

Kuhinje svijeta i dalje su tema, a Crveni timtako će biti u znaku Tajlanda. Pripremat će tajlandsko predjelo i glavno jelo, vrlo popularne u zemlji tisuću osmijeha. Svaku fazu pripreme plodova mora u woku s rižinim rezancima i proljetnih trokutićima pokazat će im Ivan osobno. Njegovu demonstraciju će pratiti samo jedan dio para, dok će samu pripremu morati odraditi u timu.

Ivan će tijekom pripreme naglasiti natjecateljima da pripaze na svaki detalj pripreme jela, koje na Tajlandu dovrše u svega dvije minute jer koriste wok. Mnogi natjecatelji će prvi put kuhati u ovoj tavi u kojoj se pripremaju orijentalne delicije, a čak će im i Špiček dijeliti savjete da pripaze na termičku obradu namirnica.

S obzirom da se u woku koristi vruće ulje, namirnice Petre i Filipe će izgorjeti brzinom munje, a svima poznati trokutići će Ini i Dini postati „pogorelići“. S obzirom da su imali čak 14 bodova više od suparničkog Bijelog tima, Crveni će biti nagrađeni malom privilegijom u obliku satova na svojim radnim jedinicama. No, neki natjecatelji će zaboraviti na njih pa će u zadnji čas završavati jela.

Što će na to reći žiri, doznat ćemo večeras u novoj epizodi kulinarskog showa. 

Crveni tim u problemima

Kandidati su ljuti zbog kazni, ali Željka ima završnu riječ :-)

Posted by TriDvaJedan - kuhaj on Saturday, February 20, 2016
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.