Zovu ga turskim Jasonom Momoom, Hrvatice za njim lude, a porijeklom je s Kosova

Foto: Instagram

CAN YAMAN glumac je, model i odvjetnik poznat po ulozi u turskoj seriji Između dvije vatre, kojom je zaludio Hrvatice. Glumac se trenutno nalazi u Veneciji na filmskom festivalu, gdje se pojavio u društvu talijanske glumice Francesce Chillemi i tako potaknuo glasine o njihovoj vezi.

Turski Jason Momoa

Po mnogima jedan od najzgodnijih turskih glumaca, kojeg zovu "turski Jason Momoa", pravi je magnet za žene. 32-godišnji glumac jedan je od najpoželjnijih neženja, koji tvrdi da još uvijek nije našao onu pravu. 

Glumac posljednjih godina živi u Italiji i poznat je po kratkoj vezi sa zanosnom talijanskom voditeljicom Dilettom Leottom, s kojom se već nakon mjesec dana zaručio i planirao raskošno vjenčanje, do kojeg nikada nije došlo. Od prekida veze glumac svoj ljubavni život drži u privatnosti.

Veliki zahtjevi

Turski glumac, inače porijeklom s Kosova, ima sasvim specifične zahtjeve koje njegova buduća izabranica treba zadovoljiti. Glumac je jednom prilikom izjavio kako ne voli žene koje su previše tajanstvene ili previše glasne, kao ni one koje se ponašaju muškobanjasto.

Privlače ga žene koje zrače energijom, a posebno ga uzbuđuju miris i boja glasa, dodao je. Zgodni glumac u jednom je intervjuu otkrio kako su njegove poslovne obaveze i nedostatak vremena da se nekome posveti pravi razlog zašto nema djevojku.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.