Neka vas ova priča ne uplaši nego inspirira

Foto: Instagram  

VIDJELI SMO već slične primjere, no svaki put kada netko objavi ovakvu vijest lijepo je podijeliti je sa svijetom da oni koji još uvijek pokušavaju dobiju novu nadu da će i njima možda jednom uspjeti. Jer mukotrpan je to put. Znaju to svi koji su prošli sličnu torturu, a opet, sve za nagradu, za tu točkicu koja se uspije održati nakon svega. 

>>>Ovako nemojte tješiti parove koji se liječe od neplodnosti<<<

 
Borba da donesete na svijet bebu nije samo emocionalna borba. Ne, daleko je to više jer kroz koliko toga mora proći jedna žena da bi uspjela u svom naumu, svjedoči baš ova fotografija prepuna igala, pilula, hormona i lijekova koje je utrošila samo s posljednjim pokušajem umjetne oplodnje. Samo s jednim. 

>>>Psihološki aspekti neplodnosti<<<

"Ne postoji nešto takvog što bi se moglo nazvati blagoslovom u neplodnosti nakon oplodnje. Mogu postojati samo blagoslovi unatoč toj neplodnosti o čemu će sigurno posvjedočiti svaka žena koja je probala. Tu usamljenost, tu bol, često i sram, te psihičke i fizičke promjene, dogovore, odlaske, preglede, nadanja, pokušaje, borbe s neuspjesima. I tugu svaki put kada netko javno obznani svoju sreću postignutom trudnoćom. A vi znate da niste jedna od tih. Ne ni ovaj put.", napisala je blogerica Macy, majka koja je ovom fotografijom svog konačnog uspjeha željela podariti nadu svima onima koji se još uvijek bore za svoj komadić sreće. 
 
>>>Najnovije metoda liječenja neplodnosti<<<
 
Ovom objavom želim pokazati ženama da nisu same u svojoj borbi, želim inspirirati sve one koji se osjećaju slomljeno i beznadno. Tako sam se nekada osjećala i ja. No nakon četiri godine borbe, tri spontana pobačaja, depresije, 107 hormonalnih injekcija, operacije, dva postupka, na stotine čepića i nekoliko tisuća potrošenih dolara samo da bih dobila ovakvu konačno izglednu priliku. 

>>>Znate li koliko se parova danas bori s neplodnošću i koliko je javnost senzibilizirana prema njima<<<
 
I zato više nisam nesretna, sretna sam unatoč svemu što sam prošla, jer ja ću imati svoju bebu!

  

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.