"Upravo sam naručila dvije": Ova LED ploča za poruke hit je na TikToku

Screenshot/Foto: TikTok/temu.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ZAHVALJUJUĆI TikToku, otkrili smo fora predmet koji je savršen za unošenje zabave i kreativnosti u svaki prostor. Riječ je o LED ploči koja se može koristiti za kreativne crteže, personalizirane poruke ili jednostavne podsjetnike, a njezino svjetlo stvara opuštajuću atmosferu i unosi toplinu u prostor.

Tiktokerica SugarandRocks istaknula je da je tražila poklone za djecu na TikTok shopu za Božić te da je ovo "najkul stvar koju je našla". U videu je pokazala kako točno funkcionira te je napomenula da uz nju dolazi nekoliko markera u boji. "Recite mi da ovo nije totalno fora", naglasila je. Dodala je da ploča ima bazu na kojoj stoji, a da ju je ona u videu okrenula naopačke.

Kako točno izgleda možete vidjeti ispod. 

@sugarandrocks Christmas shopping this year has been the most fun! #christmas #chritmasspirit #christmastiktok #kidsgifts #momsoftiktok #momswithtoddlers #tiktokshopfinds ♬ original sound - SugarandRocks

"Izgleda baš zabavno"

"Za koju djecu? To meni treba", "Razmišljam da je sebi kupim", "Želim je, baš je kul", "Ovo je tako slatko, a tvoj rukopis je prekrasan", "Ovo izgleda baš zabavno i može se koristiti za puno toga", "Ovo je genijalna ideja za poklon", "Upravo sam naručila dvije", "Imam je i volim, ali malo se teže čisti" - neki su od komentara ispod videa koji je pregledan 11 milijuna puta.

Iako iz Hrvatske nije moguće naručiti preko TikTok shopa, na Temuu smo pronašli slične LED ploče za pisanje. Nekoliko njih izdvojili smo u nastavku.

LED ploča, Temu, cijena na sniženju je 13.98 eura
LED ploča, Temu, cijena na sniženju od 7.59 eura
LED ploča, Temu, cijena na sniženju je 3.29 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.