Kupci kažu da su proizvodi iz Eurospina bolji od poznatih marki. Evo koje izdvajaju

Foto: Hana Kajari/Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

Sadržaj nastao u suradnji s: Eurospin

TJEDAN talijanskih okusa u Eurospinu ne smijete propustiti! Mnogi kupci hvale proizvode koji su do 23. listopada dostupni uz sjajne popuste.

Brojni proizvodi iz Eurospina redovito dobivaju pohvale, a neki kupci tvrde kako su "mnogo bolji od poznatih marki". Posebno se ističu tjestenine, koje su pojedini korisnici na društvenim mrežama opisali kao "vrhunske".

Osim tjestenine, kupci su oduševljeni pizzama, koje nazivaju "fantastičnima", a neki ističu kako ih kupuju isključivo u Eurospinu otkako su ih otkrili. Kupovno tijesto za pizzu Tre Mulini također je izazvalo pozitivne reakcije, a neki tvrde da je jedno od "najboljih kupovnih tijesta".

Pohvale su dobili i pesto umaci te razni sirevi, koji su, prema kupcima, odličan omjer cijene i kvalitete. Mortadele, naresci i mesni proizvodi također su među popularnima, dok je linija Amo Essere, namijenjena posebnim prehrambenim potrebama, dobila brojne pozitivne komentare kupaca. 

Među slatkim proizvodima, najviše pohvala dobili su sladoledi i praline, koje kupci opisuju kao "izvrsne".

Potaknuti tim pozitivnim recenzijama, posjetili smo najbliži Eurospin i istražili ponudu talijanskih okusa. Evo što smo odabrali.

Gotove pizze

U Eurospinu je zaista velik izbor gotovih pizza, pa se nismo mogli odlučiti samo za jednu. Prva koju izdvajamo je Pizza trio Tre Mulini. U pakiranju od 1140 grama nalaze se tri pizze: Capricciosa, pizza s hrenovkama i sirom te pizza sa sirom i rukolom. Cijena pakiranja trenutno iznosi 6.49 eura.

Pizza s četiri vrste sira Tre Mulini također je nezaobilazna, a sada je cijena pakiranja od 300 grama snižena za 21%, pa košta samo 2.19 eura.

Margherita je pravi klasik, a iz ponude Eurospina izdvajamo maxi pakiranje od 560 grama, savršeno za veće društvo ili kad ste posebno gladni. Sada je dostupna po sniženoj cijeni od 2.99 eura.


Tjestenine i (polu)gotova jela s tijestom

Tjestenina je u Eurospinu nezaobilazna. Ponuda je velika pa je teško odabrati samo jednu. Prva koja je privukla našu pažnju bila je svježa tjestenina Strozzapreti Tre Mulini. Cijena pakiranja od 500 grama snižena je 40% i sada košta samo 0.95 eura. Na istom popustu dostupna je i svježa tjestenina Trofie.

Pažnju su nam privukle i punjene tjestenine te polugotova jela, poput mezzelune - tjestenine u obliku polumjeseca - punjene junetinom i vinom Merlot. Cijena pakiranja od 250 grama snižena je za 21% i sada košta 2.49 eura.

Tjestenina Amo Essere, odnosno cappeletti punjeni pršutom i sirom parmigiano reggiano, također zvuči vrlo primamljivo. Ova tjestenina, oblikom slična malim kapicama, dolazi u pakiranju od 250 grama, a cijena je trenutno samo 1.99 eura.

Za brzu pripremu izdvajamo špagete sa školjkama Tre Mulini, pakiranje od 550 grama, trenutno po cijeni od 2.99 eura. Također, tagliatelle sa šampinjonima i vrganjima iste marke koštaju 2.49 eura za pakiranje od 550 grama.


Brzi zalogaj

Odličan zalogaj su panirane mini mozzarelle marke Variagusto. Pakiranje od 300 grama sada košta 1.99 eura.


Tijesto za pizzu

Prema riječima zadovoljnih kupaca, tijesta za pizzu iz Eurospina ne smijete propustiti. Izdvajamo svježe tijesto za pizzu Tre Mulini. Pakiranje od 400 grama sada na popustu košta 1.15 eura.

Svježe tijesto Amo Essere Senza Glutine idealan je izbor za one koji žele uživati u ukusnoj pizzi bez glutena. Pakiranje od 260 grama košta 1.99 eura.


Suhomesnati proizvodi

Osim pizza i tjestenine, ponuda narezaka također oduševljava. Cijena primamljivoj mortadeli Castelli Premium trenutno je snižena za 33%. Na pultu za suhomesnato, 100 grama košta samo 0.99 eura.

Izdvajamo i manju verziju mortadele - La Bottega Del Gusto mortadela od 700 grama trenutno je na odličnom popustu u Eurospinu i košta samo 3.19 eura.

Osim mortadela, izdvojili smo nekoliko narezaka koji su savršeni za sendviče ili za posluživanje na pladnjevima kada dođu gosti, uz primjerice sir, kruh i masline. 

Pakiranje od 100 grama salame Milano Fresche Fette sada je na popustu i košta 1.29 eura. Šunka kuhana pečena Amo Essere (120 g) dostupna je za 3.39 eura, dok pikantna kobasica Spianata Amo Essere (100 g) košta 2.59 eura.

Suha šunka La Bottega Del Gusto izgleda izvrsno. Trenutno joj je cijena snižena za 33%, pa kilogram košta 9.99 eura. Dobra prilika za kupnju!


Sirevi

Ponuda sireva također je bogata i privlačna. Izdvajamo sir Grana Padano star 16 mjeseci, a pakiranje od 100 grama trenutno je na popustu i košta 1.59 eura. Ribani Grana Padano Pascoli Italiani u pakiranju od 200 grama košta 2.89 eura.

Kravlji sir Scamorza trenutno je dostupan po cijeni od 2.29 eura za pakiranje od 200 grama. Ovaj polutvrdi sir dostupan je u dvije varijante - dimljena, s bogatim, intenzivnim okusom, i bianca, koja je blaža i kremastija.

Burrata je nezaobilazan sir na stolu pravih ljubitelja sireva. Ovaj svilenkasto kremasti sir s mekom unutrašnjosti nudi bogat i blag okus. Trenutno je cijena pakiranja od 150 grama u Eurospinu snižena za 25%, pa iznosi 2.39 eura.


Umaci i začini

Pesto alla genovese, tradicionalni talijanski umak, najpoznatiji je po kombinaciji bosiljka, pinjola, češnjaka, maslinovog ulja i parmezana. U Eurospinu se ističu pesto Delizie Dal Sole (190 g), koji trenutno košta samo 1.15 eura, i pesto bez češnjaka Amo Essere (130 g) po cijeni od 2.19 eura.

Kapari se često koriste kao začin ili dodatak jelima. Odlično obogaćuju salate, umake, pizze, tjestenine i riblja jela. Teglica kapara Variagusto od 120 grama trenutno je na popustu u Eurospinu i košta 0.99 eura.


Deserti i slatko

Obrok je najbolje završiti nečim slatkim. Preporučujemo štrudlu s jabukama, grožđicama i pinjolima Amo Essere. Pakiranje od 600 grama trenutno je dostupno po cijeni od 3.49 eura.

Pakiranje od kilogram pralina Dolciando odmah nam je privuklo pažnju. S obzirom na pohvale koje Eurospinove praline redovito dobivaju, ovo pakiranje po cijeni od 7.99 eura predstavlja odličan izbor.


Piće

Vino Amo Essere Chianti Superiore trenutno je po dobroj cijeni u Eurospinu - boca od 750 ml košta samo 3.49 eura. Ovo mlado vino svježeg i blagoga okusa savršeno se slaže s predjelima poput salama i sireva, ali i s različitim vrstama mesa.

Sponzorirani sadržaj donose Index i Eurospin Hrvatska u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.