Zaljubili smo se u naušnice domaćeg brenda, nismo jedini

Screenshot: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DOMAĆI brend nakita Silmari relativno je nov, ali već se ističe među ljubiteljima jedinstvenog dizajna, a njegovi komadi redovito privlače pažnju zbog svoje originalnosti i unikatnog pristupa izradi.

Jedan od tih upečatljivih komada, koji je i nas osvojio, naušnice su koje je Silmari nedavno predstavio. Riječ je o oversized naušnicama izrađenima od pravih cvjetova orhideja - da, pravih - koje izgledaju nevjerojatno elegantno i profinjeno, a istovremeno su pravi statement komad.

"Zbilja su savršene"

Ove naušnice dostupne su u nekoliko boja, uključujući plavu, ljubičastu i boju slonovače. Upravo je nijansa slonovače izazvala najviše oduševljenja.

"Odlične su", "Najljepše", "Savršene", "Vau", "Zbilja su savršene", "Tako su lijepe", "Bože prekrasnoće" - samo su neki od komentara na Instagram profilu brenda ispod fotki s tim naušnicama.

Mi se iskreno ne možemo odlučiti koja je boja ljepša, ali sigurno se ne bismo bunili protiv nijedne verzije u svojoj kolekciji nakita. Jesu li i vas osvojile ove unikatne naušnice?

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.