Svi ih nose: Ovaj stil traperica preplavio je zagrebačku špicu

Foto: Josip Moler/Cropix/zara.com/mango.com/bershka.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TRAPERICE su već desetljećima jedan od najpraktičnijih i najomiljenijih komada odjeće, bez obzira na stil ili sezonu. Gotovo svatko ih ima u ormaru, a razlog je jednostavan - savršeno se uklapaju u svakodnevne kombinacije i lako prelaze iz ležernih u sofisticirane outfite.

Nose se zapravo sve vrste traperica, ali koji su modeli u modi ovisi o tome koga se pita. Generacija Z preferira široke ili ravne krojeve, dok milenijalci i dalje naginju ravnim i skinny trapericama. Dok se na društvenim mrežama rasplamsavaju rasprave među generacijama o tome koje su traperice trenutačno in, prema zagrebačkoj špici nosi se sve - no jedan model ipak dominira.

Hrvatice preferiraju široki stil traperica

U subotu je centar Zagreba bio ispunjen raznovrsnim modnim kombinacijama, a većini outfita zajednički komad su bile traperice. Mogli su se vidjeti skinny i ravni modeli, kao i poderane traperice, ali najviše Hrvatica odlučilo se za široke krojeve u svijetloj ili tamnoplavoj nijansi.

Hrvatice su ove modele traperica kombinirale s raznim modnim komadima, stvarajući zanimljive i upečatljive modne kombinacije. Donosimo neke od njih. 

Djevojka na glavnoj fotografiji odabrala je svijetle široke traperice koje je kombinirala s crnom kožnom jaknom i crnim šeširom, čime je postigla ležeran, ali kul izgled. Izgled je upotpunila ružičastim tenisicama, dodajući dozu opuštenosti i svježine.

Elegantan svakodnevni izgled 

Druga djevojka odabrala je profinjen svakodnevni izgled kombinirajući svijetle široke traperice i bež baloner. Crne čizme s potpeticom i crna dolčevita dodali su dozu sofisticiranosti, dok su torbica i sunčane naočale zaokružile urbani stil.

Luksuzan izgled

Jedna gospođa na zagrebačkoj špici odabrala je široke tamnoplave traperice, koje je kombinirala s krznenom kratkom jaknom i bijelom košuljom. Modni dodaci poput Gucci remena, statement marame i velikih sunčanih naočala unijeli su dozu luksuza, dok su bijele tenisice dodale ležernost cijelom izgledu.

Ležeran i praktičan izgled

Druga gospođa odabrala je tamne široke traperice koje je kombinirala s kratkom crnom jaknom i crnim adidas tenisicama. Ležeran i praktičan izgled dodatno je naglasila crnom torbom, dok je cvijeće u ruci unijelo dašak svježine i zasigurno privuklo poglede.

Pregledali smo ponudu trgovina i izdvojili nekoliko modela širokih traperica kakve su se mogle vidjeti na zagrebačkoj špici ovog vikenda. Pogledajte ih u nastavku.

Traperice, Mango, 49.99 eura
Traperice, Mango, 49.99 eura
Traperice, Bershka, 29.99 eura
Traperice, Zara, 29.95 eura
Traperice, Bershka, 29.99 eura
Traperice, Zara, 29.95 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.