Adidas lansira Sambe idealne za kul djedove

Foto: adidas.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

STIŽU nove adidas Samba tenisice idealne za jesen.

O novim Sambama pisali su gotovo svi strani modni portali, kao i oni posvećeni tenisicama. Gotovo svi se slažu u jednome - idealne su za kul djedove. Upravo tako ih opisuju portali poput GQ-a i Highsnobietyja. Zašto? Zbog materijala od kojeg su izrađene.

Naime, dva nova para dolaze izrađena od tvida, vrste vunene tkanine koja je najpoznatija po svojoj gruboj i otpornijoj teksturi, i dostupna su u dvije nijanse - smeđoj i sivkastoj. Osim tvida, na gornjem dijelu tenisica nalaze se i baršunasti antilop te mekana koža.

Tamnosmeđi model ima svjetlosmeđi potplat, baršunasti smeđi antilop na jeziku i prednjem dijelu tenisice te bijele kožne pruge na stranama koje su savršen kontrast smeđem tvidu. Drugi, sivkasto-zelenkasti model, ima smeđi potplat i smeđe pruge uz meki sivi antilop na prednjem dijelu.

U prodaji od 1. rujna

Adidas je 2021. godine lansirao slične Samba tenisice izrađene od tvida, pa ovo nije prvi put da je ovaj popularni model doživio takvu preobrazbu. Međutim, tada su bile napravljene od klasičnog tvida, a ne od ove nove verzije - Harris Tweed.

Harris Tweed se proizvodi u Škotskoj još od 19. stoljeća, navodi Highsnobiety. Smatra se jednim od najfinijih tvidova na svijetu, karakteriziranim nešto debljim, grubljim i otvorenijim tkanjem. Stoga, Harris Tweed može biti prilično grub i čupav.

Ove nove Sambe moći će se kupiti od 1. rujna. Cijena za sada nije potvrđena, ali očekuje se da će koštati 120 eura. Smeđi model možete vidjeti ovdje, sivo-zeleni ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.