Angelina Jolie novo je zaštitno lice Tom Ford linije ruževa

Foto: Tom Ford

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TOM FORD Beauty je upravo objavio da će Angelina Jolie biti novo zaštitno lice njihove linije ruževa Runway Lip Color, koja izlazi na tržište 3. rujna i zamjenjuje postojeću liniju Lip Color.

Brend je podijelio ovu vijest na svojim društvenim mrežama, uz popratnu fotografiju iz kampanje na kojoj se Angelina pojavljuje s ružem Runway Lip Color u nijansi 16 Scarlet Rouge. U objavi su naglasili kako ova suradnja "ujedinjuje dvije legende".

Stiže 18 nijansi

Njezino imenovanje, kao i odluka da se obnovi linija ruževa za usne, dolazi u ključnom trenutku za brend. U financijskom izvješću za cijelu 2024. godinu, matična tvrtka Estée Lauder je navela da su neto prihodi od šminke Tom Ford Beauty brenda pali, prvenstveno zbog lošijih rezultata u prodaji proizvoda za usne, prenosi The Business of Fashion. 

U priopćenju za medije, Tom Ford istaknuo je da novi ruž Runway Lip Color njeguje usne zahvaljujući posebnoj hidratantnoj formuli i pruža bogatu, dugotrajnu boju. Linija koja izlazi u rujnu uključuje 18 nijansi - 10 postojećih i 8 novih. Cijene će varirati od 46 dolara za olovke za usne do 60 dolara za ruževe.

Cijela kampanja, koju su snimili legendarni modni fotografi Mert Alas i Marcus Piggott, bit će objavljena 3. rujna.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.