Apple napokon ima šansu da ispravi svoj najveći dizajnerski promašaj

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

IAKO Apple inače proizvodi kvalitetne proizvode, tijekom godina su imali i nekoliko promašaja, kao što su dodaci FineWoven, koji su brzo povučeni s tržišta, i leptir tipkovnica na MacBooku. Međutim ništa nije toliko frustriralo korisnike kao dizajn Magic Mousea 2, koji ima lightning port na dnu. To znači da ne možete koristiti miš dok se puni, što je jako nezgodno.

Prema novim informacijama, Apple bi mogao raditi na novoj verziji ovog miša. Kako prenosi MacRumors, njihov suradnik Aaron Perris otkrio je kod u iOS-u 18.1 koji se odnosi na Magic Mouse, Magic Keyboard i Magic Trackpad.

Moguće je da će Apple samo dodati USB-C priključak na postojeće uređaje

Ipak, postoji vjerojatnost da će Apple samo dodati USB-C priključak na postojeće uređaje jer se prilagođava europskim propisima. Zamjena lightning priključka s USB-C postaje neizbježna, a miš i tipkovnica su među posljednjim uređajima koji to još nemaju.

No, s obzirom na broj pritužbi na Magic Mouse tijekom godina, mnogi se nadaju da će Apple sada poboljšati dizajn Magic Mousea kako bi korisnici mogli koristiti miš dok se puni. No neki su skeptični i pitaju se hoće li Apple zaista donijeti ta poboljšanja pa ostaje vidjeti što će se dogoditi.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.