"Dvije legende": Adidas okupio Lea Messija i Bad Bunnyja za novu suradnju

Foto: adidas.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ADIDAS je ujedinio svoja dva najveća ambasadora, Lea Messija i Bad Bunnyja, u novoj suradnji. Prva kolekcija tenisica Bad Bunny x Leo Messi x Adidas bit će lansirana ovog vikenda i uključuje modele Gazelle Indoor i F50 kopačke.

Messi je nosio F50 kopačke tijekom svoje karijere, a one su postale jedne od najpoznatijih i najboljih nogometnih kopački svih vremena. S druge strane, Gazelle, koje su započele kao obuća za mali nogomet, s vremenom su postale popularan lifestyle model, omiljen i Bad Bunnyju.

Na tenisicama se nalaze potpisi Messija i Bad Bunnyja

Oba modela, Gazelle i F50, dolaze u zlatnoj boji, simbolizirajući trofeje koje je Messi osvojio tijekom svoje karijere. Na tenisicama se nalaze potpisi Messija i Bad Bunnyja, kao i Messijev broj 10, označen kao "X" na peti.

Bad Bunny je izjavio kako je suradnja s Messijem velika čast, ističući njegovu strast prema nogometu i uspoređujući je sa svojom ljubavlju prema glazbi i Portoriku. 

Brojni pozitivni komentari na društvenim mrežama

Obožavatelji su oduševljeni ovom suradnjom, što potvrđuju i brojni pozitivni komentari na društvenim mrežama. "Dvije legende", "Odlična kolekcija", "Wow", "Vrh", pisali su ispod objave.

Kolekcija će biti dostupna od subote, 26. listopada, u odabranim adidas trgovinama, s cijenama od 180 do 300 dolara (165 - 275 eura).

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.