Isprobali smo žlicu za voće s Temua koju je kupilo preko 100 tisuća ljudi

Foto: Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JOŠ u kolovozu ove godine naručila sam ovu fora žlicu-rezač za voće s Temua, koja mi se stalno prikazivala na TikTok feedu. Temu ovaj alat naziva višekratnom žlicom za oblikovanje kuglica od voća. Radi točno ono što oglas i naziv sugeriraju.

Ovaj predmet je jedan od najprodavanijih na Temuu, s više od 100 tisuća prodanih primjeraka. Trenutno se nalazi na devetom mjestu bestselera, barem prema oglasu, a cijena jedne ovakve žlice iznosi samo 0.68 eura, na sniženju naravno. Neki dan smo nabavili mini lubenicu i dinju, pa me podsjetilo da još nisam recenzirala ovaj mali alat. Stoga, sada ću to ispraviti.

Nije bez mana

Iako proizvod radi točno ono što je opisano - oblikuje kuglice od voća - nije bez mana. Premda izgleda simpatično, donji dio koji služi za rezbarenje voća kako bi, na primjer, izložene polovice dinje izgledale ljepše, vrlo je oštar.

Imam male ruke, pa me nekoliko puta taj dio "nažuljao" dok sam vadila kuglice, ali moram naglasiti da me nije porezao. Onima s većim rukama držanje bi moglo biti nezgodnije ili čak neugodno, a postoji i mogućnost da završe s porezotinom.

Unatoč toj mani, koja se može riješiti tako da se preko tog dijela stavi manja krpa ili papirnati ručnik dok se vade kuglice, nemam drugih zamjerki. Izrada je solidna, a loptice od voća izgledaju fora - od lubenica sam dobila lijepe okrugle loptice, dok su kuglice iz dinje više nalikovale polukrugovima.

 

Ali za manje od jednog eura ovo je bila dobra kupovina

Ovako izrezano voće ne samo da može potaknuti djecu na konzumaciju već može poslužiti i kao lijepa dekoracija na plati za goste.

Sve u svemu, za manje od jednog eura ovo je bila dobra kupovina i Temu ovaj put nije razočarao - hajp na društvenim mrežama je opravdan.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.