Poco će po prvi put lansirati Ultra telefon

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POCO navodno uskoro planira napraviti nešto potpuno novo - lansirati Ultra telefon. Naime, Poco F7 serija je pred lansiranjem, a dosad se očekivalo da će uključivati samo modele Poco F7 i Poco F7 Pro. Međutim dogodio se preokret.

Zahvaljujući GSMA bazi podataka o IMEI brojevima, globalnom registru koji sadrži informacije o mobilnim uređajima na tržištu ili onima koji tek trebaju stići, potvrđeno je postojanje Poco F7 Ultra modela s oznakom 24122RKC7G. Ovaj telefon pojavljuje se uz model Poco F7 Pro.

Međutim s pojavom ovog novog modela postavlja se pitanje hoće li serija F7 uključivati tri modela ili će osnovni model biti izbačen, ostavljajući samo Pro i Ultra verzije, piše GSMArena. 

Očekuje se više informacija o telefonu u nadolazećim tjednima

Zanimljivo je da broj modela Ultra verzije sugerira kako će to zapravo biti rebrendirani Redmi K80, što je česta praksa kod Xiaomija. U ovom slučaju, brojevi modela Poco F7 Ultra i Redmi K80 ukazuju na zajedničku osnovu, što znači da će hardverske karakteristike, poput Snapdragon 8 Gen 3 SoC procesora i 2K OLED zaslona, najvjerojatnije biti iste ili vrlo slične na oba uređaja.

Ostale specifikacije telefona još nisu poznate, ali očekuje se da će više informacija biti dostupno u nadolazećim tjednima.

Poco je primarno usmjeren prema mlađoj publici

Poco je marka pametnih telefona koja je izvorno pokrenuta kao podbrend Xiaomija, a kasnije se osamostalila. Njihovi uređaji prepoznatljivi su po dobrom omjeru cijene i performansi te često nude tehničke specifikacije karakteristične za skuplje uređaje. Primarno su usmjereni prema mlađoj publici i tehnološkim entuzijastima koji traže snažne uređaje po pristupačnoj cijeni.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.