Tajna besprijekorne kože Kristen Bell: Drogerijska krema koju hvale i dermatolozi

Foto: Shutterstock/dm.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

U NOVOJ Netflixovoj romantičnoj seriji Nobody Wants This Kristen Bell očarava gledatelje ne samo glumom u ulozi voditeljice podcasta koja se zaljubljuje u karizmatičnog rabina već i besprijekornim tenom.

Dok pratimo ljubavnu dramu između njenog lika i pobožnog Židova, nemoguće je ne primijetiti kako 44-godišnja glumica zrači prirodnim sjajem. Njezine objave na društvenim mrežama potvrđuju da nije riječ samo o televizijskoj šminki i rasvjeti - Kristenina koža zaista izgleda besprijekorno.

"S godinama sam shvatila koliko je važno održavati kožu hidratiziranom"

Kristen Bell u jednom je intervjuu za Elle otkrila svoju jednostavnu, ali vrlo učinkovitu rutinu njege kože. Glavni dio njezine njege je Neutrogena Naturals sredstvo za čišćenje lica, koje ne sadrži agresivne kemikalije, sulfate, parabene ni umjetne boje.

Kristen ističe koliko je važno, nakon što temeljito očisti lice, hidratizirati kožu, a njen omiljeni proizvod za to je Neutrogena Hydro Boost gel krema, koju često preporučuju dermatolozi. "S godinama sam shvatila koliko je važno održavati kožu hidratiziranom", rekla je za Elle, naglašavajući kako hidratacija pomaže da koža izgleda zdravo i blistavo.

24-satna hidratacija

Neutrogena Hydro Boost hidratantni gel, koji Bell koristi, posebno je formuliran da pruži 24-satnu hidrataciju. Obogaćen hijaluronskom kiselinom, ovaj lagani gel ne samo da trenutno osvježava kožu već je čini mekom i elastičnom kroz cijeli dan.

Ovaj hidratantni gel moguće je kupiti u našim drogerijama po cijeni od 10.95 eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.