Zara Home ima nove tanjure koji su već hit na društvenim mrežama

Foto/Screenshot: TikTok/zara.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ZARA Home ponovo je uspjela očarati ljubitelje interijera i TikTok zajednicu najnovijom kolekcijom tanjura koja donosi omiljene Disneyjeve likove. Nakon što su cvjetni tanjuri nedavno izazvali pravu pomamu na društvenim mrežama, nova dječja božićna kolekcija uključuje tanjure s motivima poznatih likova iz Disney crtića Dama i Skitnica.

@valentinewb Ce que vous aurez vu de plus mignon ajd - new collection Noël 2024 @Zara Home Official / @Disney #noël #2024 #zara #zarahaul #disney #fyp #theladyandthetramp #labelleetleclochard ♬ Christmas - neozilla
@juliapricre Adoro✨ #navidad #xmas #zarahome #deco #parati ♬ Last Christmas - ⭐️

Ovi tanjuri su privukli veliku pažnju na TikToku. Iako ih trenutno nema na web shopu, piše da će uskoro biti dostupni, a Zara Home ima i druge proizvode iz iste kolekcije, kao što su šalice, zdjele i pribor s istim motivima.

Plitki tanjuri, 8.99 eura
Keramička zdjela s božićnim motivom Lady and the Tramp, 8.99 eura
Dječja keramička šalica s božićnim motivima Lady and the Tramp, 8.99 eura
Dječji komplet pribora za jelo, 10.99 eura

Iako su tanjuri prvenstveno namijenjeni djeci, očito je da će i odrasli rado posegnuti za njima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.