VIDEO Gattuso probao Janu s kokosom, reakcija postala viralni hit

Screenshot: Facebook

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PONEKAD proizvod izgleda primamljivo, a vi ga jedva čekate isprobati, samo da bi vas na kraju potpuno razočarao. Upravo tako se može opisati trenutak kada legendarni bivši talijanski nogometaš i trenutni trener Hajduka Gennaro Gattuso prvi put pije Janu s okusom kokosa.

Ono kad prvi put probaš kokos Janu 🤣🤣🤣 Legenda Gatuso ❤️💙

Objavljuje Bruno Cmrk u Ponedjeljak, 21. listopada 2024.

Jana s okusom kokosa bila je ponuđena na presici, a primamljivo pakiranje i žeđ vjerojatno su privukli Gattusa da se okrijepi. No, njegov izraz lica jasno je otkrio što misli o ovoj vodi s okusom. Nije ni čudo da je video postao viralni hit na društvenim mrežama.

"Legenda"

"Ono kad prvi put probaš kokos Janu. Legenda Gattuso", stoji u opisu videa koji je prikupio preko dvije tisuće lajkova, više od 300 tisuća pregleda i razne komentare. 

"U licu se vidi pitanje, koji je ovo k...c", "Samo što ne povrati", "Ha ha ha, sjajno. Moj mali je neki dan tako reagirao na sličan napitak", "Janine dionice pale za 20%", "Top reklama", "Meni je kokos Jana odlična", "Ono gleda i misli 'što su mi ovo dali'", "Legenda", "Kao da vidim sebe", "Baš me nasmijao", neki su od njih. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.