Bad Bunny se prošetao u adidas balerinkama koje su dio njihove najnovije suradnje

Foto: Profimedia/adidas.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BAD Bunny je spreman spojiti borilačke vještine i balet u svojoj novoj suradnji s adidasom. Portorikanski umjetnik predstavio je svoje Bad Bunny x adidas Taekwondo Ballerina Shoes tijekom izlaska s Kendall Jenner na Tjednu mode u Parizu.

Ballerina Shoe model ima kremasti platneni vrh u bijeloj boji bez vezica i prozirni gumirani potplat. Nema posebnih oznaka Bad Bunnyja, a adidasov tradicionalni Taekwondo logo u zlatnoj boji nalazi se sa strane na peti, dok su tri adidasove pruge otisnute na platnu.

adidas Taekwondo

Model Taekwondo bi mogao postati hit

Adidas je lansirao Taekwondo 2019. kao ekskluzivni model za žene. Slip-on dizajn ima elastični prednji dio cipele za udobno pristajanje, dok neke verzije imaju kožni gornji dio za dodatnu čvrstoću.

S obzirom na popularnost balerinki, model Taekwondo bi mogao postati hit. Bad Bunny je poznat po nošenju ženskih odjevnih predmeta, pa mu ovaj model dobro pristaje, iako je drugačiji od njegovih prethodnih adidas suradnji. Njegova zadnja suradnja s adidasom bila je posebna verzija Gazelle tenisica nazvana San Juan, koja je slijedila tradiciju adidasovih posebnih kolekcija posvećenih gradovima. 

Još nije poznato kada će biti službeno predstavljene, ni po kojoj cijeni će se prodavati.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.