Bella Hadid očarala u ružičastoj haljini: "Najljepša koju sam ikada vidjela"

Foto/Screenshot: Profimedia/Instagram/modivo.hr/asos.com/fwrd.com/houseofcb.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

BELLA HADID oduševila je mnoge modnim izdanjima tijekom proslave lansiranja svog novog parfema Orebella Nightcap u Los Angelesu u srijedu, 21. kolovoza. Čini se da je te večeri, na eventu predstavljanja mirisa, nosila dvije haljine u nježnoj ružičastoj nijansi, koje su se isticale smjelim dekolteima.

Prva haljina u prljavo ružičastoj nijansi bila je blago prozirna, s nešto diskretnijim V-izrezom u usporedbi s drugom haljinom koju je nosila iste večeri. Gornji dio haljine bio je usko pripijen, dok je donji dio lepršao oko njenih nogu. Haljina je bila ukrašena cvjetnim detaljima, a Bella ju je upotpunila svjetlucavim sandalama.

Foto: Instagram Story

Druga haljina imala je duboki V-izrez, otvorena leđa i cvjetne detalje na struku. Ta haljina mogla bi biti iz starije kolekcije Christian Diora, koju je dizajnirao John Galliano 2003. godine. Ovaj izgled Bella je upotpunila uskom zlatnom ogrlicom i sandalama s remenčićima. Frizuru je stilizirala u ležernu punđu s pramenovima koji su slobodno padali.

Foto: Instagram Story

Još jednu izazovnu modnu kombinaciju Bella je pokazala na svom TikToku, a čini se da ju je nosila za prethodni dnevni event povodom lansiranja mirisa. Radilo se o uskoj, dugoj crnoj haljini koja je savršeno pratila liniju tijela, s naglašenim dubokim V-izrezom.

@babybella777 Me getting ready @Alana O’Herlihy @Joseph Thornton-Allan ♬ whenever youre ready cheryl - Cheryl

"Prekrasna je", "Baš je lijepa", "Princeza", "Božica", "Kraljica", "Tako je lijepa", "Izgleda predobro", "Modna ikona", neki su od komentara na njezin izgled na Redditu, X-u i TikToku. Međutim, čini se da se mnogima svidjela prva ružičasta haljina. "Treba mi ta haljina", "Ta haljina", "Najljepša haljina koju sam vidjela", neki su od komentara. 

Liniju parfema predstavila je u svibnju

Podsjetimo, Bella Hadid je ranije ove godine, u svibnju, predstavila svoju liniju parfema Orebella, a sada je taj asortiman obogaćen novim mirisom Nightcap. Poput ostalih parfema iz linije Orebella, Nightcap je bezalkoholna formula koja se aktivira protresanjem, a sastoji se od eteričnih ulja, prirodnih sastojaka i sintetičkih nota.

Nightcap se ističe gornjim notama đumbira, kardamoma i guaiac drveta. Središnje note donose slatkoću vanilije i labdanuma, dok bazne note sandalovine i pačulija pružaju parfemu zemljanu senzualnost.

Kako bi najavila novi miris, Bella je na Instagramu podijelila pogled iza kulisa snimanja kampanje za Nightcap, gdje je zasjala u zapanjujućoj kombinaciji od kristala i bisera, koja je nalikovala na jednodijelni bodi, više otkrivajući nego skrivajući.

Pronašli smo slične haljine

Njezini parfemi, nažalost, trenutno nisu dostupni u Hrvatskoj. No, slične haljine poput onih koje je nosila Bella Hadid možete pronaći i kod nas. Budući da su nas oduševile, pregledali smo trgovine i pronašli slične modele. Pogledajte ih ispod.

Haljina, Modivo, cijena na sniženju je 183 eura
Haljina, ASOS, 34.99 eura
Haljina Norma Kamali, FWRD, 140.47 eura
Haljina, ASOS, 34.99 eura
Haljina, House of CB, 235 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.