"Brutalna": Adriana Ćaleta-Car pokazala kako se nosi najpopularnija boja sezone

Foto: Instagram/mytheresa.com/luisaviaroma.com/temu.com/glami.hr/reserved.com/ zara.com/bottegaveneta.com/farfetch.com/hellomolly.com/

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ADRIANA Ćaleta-Car ponovno je oduševila svojim modnim kombinacijama. Poznata po odličnom stilu, nedavno je na Instagramu objavila dvije prekrasne kombinacije u smeđoj boji, koje su odmah privukle pažnju njezinih pratitelja.

Ovaj look dobio je brojne pohvale na društvenim mrežama

Nakon što smo već pisali o njenim famoznim čizmama od brušene kože brenda The Attico, Adriana je ovaj put pokazala kako ih odlično nosi uz haljinu koja izgleda kao sako. Ova haljina u smeđoj boji ima poseban kroj - prednji dio izgleda kao sako, a leđa imaju dubok V-izrez. 

Da bi upotpunila svoj stajling, odabrala je torbicu modne kuće Bottega Veneta. Ova kombinacija pokazuje kako se smeđa boja lako može kombinirati, a njezin izgled dobio je brojne pohvale na društvenim mrežama. "Brutalna, kao uvijek", "O moj Bože", neki su od komplimenata.

The Attico čizme, 1170 eura (rasprodane su)
 Bottega Veneta Andiamo clutch, 2400 eura

Prekrasna pripijena haljina

Osim prve kombinacije, Adriana je prošlog tjedna na Instagramu objavila i slike svog glamuroznog izgleda s vjenčanja na kojem je bila gošća. Nosila je predivnu haljinu u smeđoj boji - Fusion Long Sleeve Gathered Dress Mahogany, koju je dizajnirao australski dizajner Christopher Esber. Haljina je lijepo naglasila njezinu figuru, a uz to je nosila i zlatni nakit - naušnice, narukvice, prstenje i sat.

Kao završni detalj, Adriana je odabrala zlatnu torbicu u obliku školjke, koja se savršeno uklopila u njezin svečani outfit, te elegantne Versace cipele.

Christopher Esber haljina, MyTheresa, cijena na sniženju 507 eura (rasprodala se)
Jonathan Simkhai clutch torba, MyTheresa, 525 eura
Versace cipele na petu, Farfetch, cijena na sniženju je 523 eura

Ako vam se sviđaju ove kombinacije, pronašli smo slične povoljnije komade.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.