Ova haljina iz Zare očarala je djevojke. Pišu: Haljina iz snova

Foto/Screenshot: TikTok/zara.com/shein.com/bershka.com/fashionnova.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

ZARINA mini haljina izazvala je pravu pomamu na društvenim mrežama. Ova naizgled jednostavna kreacija postala je predmet žudnje mnogim djevojkama u Hrvatskoj i drugim dijelovima svijeta.

@spookypeachy I don’t know which one i prefer 🖤🤍♥️ #zara #zaratryon #zaranewin #zaradress #zarahaul ♬ Sten on up - 🩷🌷
@rahafadnaan Speechless!! This dress is Chefs kiss😍💌 #fashion #dress #whitedress #zara #flowerdress #ballondress #elegant #style #vogue #summerdress #formaldress #vacationdres #oldmoneyaesthetic #asthetic #lyxury #fancy #outfit #ootd #inspo #fyp #foryou #fördig #arabtiktok ♬ Call Out My Name - The Weeknd

Haljina, dostupna u crvenoj, bijeloj i crnoj boji, osvojila je kupce svojom minimalističkom elegancijom i pažljivo osmišljenim detaljima. Kratki kroj s okruglim izrezom i tankim naramenicama čini je idealnom za večernje izlaske.

Haljina ima i posebne detalje poput dubokog izreza na leđima i širokog rubnog dijela od satenske tkanine, koji jednostavnom dizajnu dodaju malo dramatičnosti.

Crvena verzija posebno je privukla pažnju

Iako je haljina dostupna u tri boje, crvena verzija posebno je privukla pažnju. Jedan video na TikToku koji prikazuje ovu vatrenu crvenu haljinu prikupio je više od 12.1 milijuna pregleda i 1.2 milijuna lajkova, što svjedoči o njezinoj popularnosti. Komentari ispod videa prepuni su oduševljenja, s mnogim korisnicama koje izražavaju želju da je posjeduju. "Želim crvenu", "Wow","Izgleda predobro", "Moja haljina iz snova", pisale su.

@spookypeachy No way Zara 🤩♥️ #zara #zaradress #zaratryon #zaranewin #zarahaul ♬ original sound - EX7STENCE™

Nažalost, velika potražnja rezultirala je brzom rasprodajom ove haljine. Na Zarinoj web stranici našli smo samo bijelu verziju, koja je, naravno, također rasprodana. 

Zara, haljina, 39.95 eura

Našli smo slične modele

Kao i sve druge djevojke, i mi se nadamo da će Zara uskoro obnoviti zalihe ove popularne haljine, posebno željene crvene verzije. Ipak, dok čekamo, pronašli smo nekoliko sličnih haljina.

Shein, haljina, 12.99 eura
Fashion Nova, haljina, 59.95 eura
Bershka, mini haljina, 25.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.