Nescafé lansirao nove Dolce Gusto kapsule. Kupci kažu: "Kao da jedeš KitKat"

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

S DOLASKOM hladnijih dana, pravo je vrijeme za uživanje u novitetu brenda Nescafé - Dolce Gusto KitKat kapsulama za vruću čokoladu. Iako su lansirane još u srpnju, upravo sada, u sezoni toplih napitaka, postaju pravi hit na tržištu.

Prema proizvođaču, ove kapsule, inspirirane legendarnim KitKatom, donose prepoznatljive note vafla i kakaa u glatkoj i kremastoj šalici vruće čokolade, omogućujući uživanje u omiljenom okusu iz udobnosti vlastitog doma.

"Preukusne su"

Promotivne kampanje s ovim kapsulama započele su u rujnu kako bi se uskladile s hladnijim vremenom, kada potražnja za toplim napitcima prirodno raste. Kapsule su dostupne i u Europi, a zemlje u kojima se mogu kupiti između ostalih uključuju i Ujedinjeno Kraljevstvo, Italiju, Njemačku, Španjolsku i Portugal.

Od rujna su postale vrlo popularne na društvenim mrežama, osobito na TikToku, gdje korisnici dijele dojmove o okusu i snimke pripreme ovog napitka.

@kriskulicz Bom dia com @Nescafé Dolce Gusto BR sempre surpreendendo com sabores ❤️ #dolcegusto #chocolate #kitkat #capcutamor ♬ my love mine all mine sped up - ✰
@alexxandre20777 @Nescafé Dolce Gusto BR #dolcegusto #kitkat #chocolate #nestle #music #katyperry ♬ Unconditionally - Katy Perry

Recenzije su također počele pristizati. "Kupio sam kutiju neki dan i stvarno su mi se svidjele - kao da jedeš KitKat, ali u šalici", napisao je jedan kupac na Instagramu. "Preukusne su", dodao je drugi. 

Još ih nismo vidjeli na policama hrvatskih trgovina, ali ih s nestrpljenjem iščekujemo i nadamo se da će uskoro stići. Ipak, pronašli smo ih na britanskom Amazonu, odakle se mogu naručiti i u Hrvatsku.

Cijena pakiranja koje sadrži tri seta od po 16 kapsula, što je dovoljno za 48 šalica KitKat vruće čokolade, iznosi 23.99 funti, što je otprilike 28.66 eura. Možete ih vidjeti ovdje. Osim toga, dostupne su i u drugim online trgovinama koje dostavljaju u Hrvatsku, poput Dutchshoppera i eBaya.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.