Justin Bieber je upravo dokazao da Mary Jane cipele pristaju i muškarcima

Foto: Profimedia/nordstrom.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

JUSTIN Bieber, globalna pop ikona, ponovno pomiče granice mode svojim najnovijim modnim izborom - Mary Jane cipelama. Poznati pjevač, čiji su outfiti često izazivali kontroverze na društvenim mrežama, još jednom je dokazao svoju hrabrost i inovativnost kada je u pitanju moda.

Bieber je oduvijek bio poznat po svojem opuštenom stilu odijevanja, što ponekad stvara zanimljiv kontrast pored njegove uvijek elegantne supruge Hailey. Međutim, u posljednje vrijeme, Justin je počeo više eksperimentirati sa svojim stilom. 

Njegov najnoviji modni hit su Mary Jane cipele. Ovog tjedna paparazzi su ga uhvatili u New Yorku kako nosi smeđe kožne Mary Jane cipele u nekoliko navrata. Vjeran svojem prepoznatljivom stilu, Justin ih je kombinirao sa širokim kratkim hlačama, živopisnim narančastim sunčanim naočalama i bejzbol kapom okrenutom naopako.

T-Bar Regency Mary Jane Shoe, 168.44 eura

Mary Jane cipele bi mogle postati sljedeći veliki hit u muškoj modi

Mary Jane cipele, inače popularne među obožavateljicama dizajnerice Sandy Liang, postale su viralni hit na TikToku. Njihova jednostavna, ali nostalgična silueta osvojila je srca mnogih. Justin, međutim, daje ovim cipelama sasvim novi, muževniji štih, razbijajući tradicionalne modne stereotipe.

Čini se da bi Mary Jane cipele mogle postati sljedeći veliki hit u muškoj modi. Justin Bieber nam još jednom dokazuje da cipele ne moraju biti konvencionalno muževne da bi bile cool. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.