Kupaonica Jennifer Aniston prikazuje najinovativniji trend, prema dizajnerima

Foto: Shutterstock/amazon.de/kavehome.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DOM Jennifer Aniston u Beverly Hillsu pravi je primjer arhitektonskog remek-djela 20. stoljeća. Smješten na padini, odiše šarmom i preciznom izradom karakterističnom za sredinu prošlog stoljeća, što je i očekivano s obzirom na to da ga je projektirao poznati arhitekt Harold W. Levitt. No, unutrašnjost kuće je jednako fascinantna kao i njezina vanjština.

Dizajner interijera Stephen Shadley radio je s njom na ovom projektu gotovo dvije i pol godine, posvetivši svu svoju energiju svakom detalju. "Jako sam ponosna na ovu kuću," rekla je Aniston u razgovoru za Architectural Digest. "Ovaj projekt prošao je bez problema."

Iako dom ima mnogo prekrasnih detalja, jedan u kupaonici privlači pažnju. Naime, kupaonica uređena u hotelskom stilu ima osvijetljenu kamenu ploču u sklopu koje je i umivaonik. 

"Mramorne ploče popularne su već neko vrijeme", rekla je Alice Hood, viša dizajnerska konzultantica u Roundhouseu, piše Homes&Gardens. "No, mogućnost da ih osvijetlite stvara neočekivan vau efekt, koji bi mogao parirati i najotmjenijim hotelima ili restoranima s Michelinovom zvjezdicom."

@graniteworksstone Illuminate your space! #naturalstone #interiordesign #countertops #quartzite #underlights ♬ golden hour - main character melodies
@copperhausdesign This ✨GLOWING✨ Cristallo Quartzite countertop truly speaks for itself. We loved this shoot with @man_indievan and how he captured one of our favorite pieces. 🧡 Videography 📹: Mitchell Rose Builder 🔨: Argyle Custom Homes Countertop 🔥: Venetian Stone Gallery . . . . #interiordesign #homedesign #kitchendesign #dreamkitchen #utahhome #designer #interordesigner #copperhaus #designfirm #interiorstyling #interiordecor ♬ original sound - CopperHAUS

Očekuje se da će u 2025. godini biti sve više osvijetljenih radnih ploča i površina u interijerima. Ovaj trend rasvjete u kupaonicama donosi inovativan način dodavanja nove dimenzije i sjaja glavnim elementima prostora.

Rasvjeta je iznimno važna u kupaonici

Rasvjeta u kupaonici iznimno je važna. Dok se prije najčešće koristila opća, uglavnom stropna rasvjeta za zadatke poput brijanja, umivanja ili pranja zubi, danas se u luksuznim domovima sve češće postavljaju osvijetljene radne ploče i zidne površine. Takve površine stvaraju savršen izvor ambijentalne svjetlosti.

U Anistoninoj kupaonici kristalizirane teksture sa zlatnim tonovima stvaraju izgled koji podsjeća na lavu, što izgleda impresivno kad se spoji s toplim neutralnim bojama, staklom i metalnim detaljima.

Isticanje prirodnih tekstura kamene površine uz pozadinsko osvjetljenje stvorit će prekrasan efekt. Osvjetljenje ne samo da će naglasiti jedinstvenu strukturu kamena već će prostoru dodati toplinu i osjećaj povezanosti s prirodom, stvarajući mirnu atmosferu.

Iako trendovi dolaze i prolaze, ova luksuzna ideja za kupaonice vjerojatno će ostati popularna dugo vremena. Ugradnja osvijetljenih površina u domu doprinosi raskošnom i elegantnom izgledu prostora, a pritom ne narušava njegovu funkcionalnost.

Stvorite sličan izgled

Postavljanje osvijetljenih površina nije nešto što možete jednostavno kupiti u trgovini, ali postoji mnogo rasvjetnih tijela koja mogu oponašati bogat i sofisticiran izgled poput onog u kupaonici Jennifer Aniston.

Zidna rasvjeta, Amazon, 33.49 eura
Zidna lampa, Kave Home, 63.50 eura
Zidna lampa, Amazon, 31.50 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.