Ovakvi stolići za kavu će vam uštedjeti puno prostora

Foto: Shutterstock/ikea.com/amazon.de/emmezeta.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

AKO živite u malom stanu, znate da si ne možete dozvoliti loše planiranje prostora. Isto tako, znate da pametno planiranje može stvoriti prostor tamo gdje niste ni očekivali da ga može biti. Jedan od komada namještaja koji može zauzeti puno previše prostora je stolić za kavu.

Dodaju dinamičnost prostoru

Neki vlasnici malih prostora će ih posve izbjegavati, ali to nije potrebno. Za male prostore odlični su kompleti stolića za kavu koji se lako slože jedan iznad drugoga i po potrebi izvlače. Ovakvi su stolići funkcionalni jednako koliko i veći stolići za kavu, možete ih prenositi iz jedne prostorije u drugu, a vrlo se lako pospreme kako ne bi smetali.

"Obožavam stoliće za kavu koji se slažu jedan u drugi, i općenito namještaj koji se može složiti", izjavila je dizajnerica interijera Laetitia Laurent, voditeljica u Laure Nell Interiors izjavila je za Livingetc. "Stvaraju prostor koji djeluje dinamično, a ne statično."

U nastavku smo izdvojili nekoliko takvih kompleta stolića.

Stockholm komplet stolića, IKEA, cijena je 249 eura
Lack komplet stolića, IKEA, cijena je 16.98 eura
Komplet stolića, Amazon, cijena je 89.28 eura
Komplet stolića Matteo, Emmezeta, cijena je 99.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.