Stilistica Ryana Reynoldsa kreirala kolekciju za one koji žele izgledati kao on

Foto: percivalclo.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

OUTFITI slavnih često su teško dostižni, čak i kad su jednostavni. Ryan Reynolds poznat je po svom prepoznatljivom casual-elegantnom stilu, osmišljenom uz pomoć stilista, a odjeća koju nosi često je skupa i/ili teško dostupna.

Ranije ovog tjedna, Percival, britanski brend poznat po polo majicama koje su omiljene među holivudskim zvijezdama, i Ilaria Urbinati, stilistica za slavne poput Reynoldsa, Chrisa Evansa i Dwaynea Johnsona, udružili su snage i predstavili kolekciju odjeće prikladne kako za nastupe, tako i za svakodnevne prilike.

Pažljivo odabranih osam komada

Kako navodi GQ, ovo je drugi put da ovaj dvojac surađuje, a najnovija kolekcija uključuje pažljivo odabranih osam komada. Mnogi izgledaju kao da bi ih Ryan s guštom nosio. Kolekcija uključuje komade poput polo majica, košulja te jakne.

Majica, Percival x Illaria, 210 eura
Majica, Percival x Illaria, 210 eura
Bomber jakna, Percival x Illaria, 400 eura

Komad iz kolekcije u Reynoldsovom stilu svakako je pletena majica bez rukava

Komad iz kolekcije koji je u potpunosti u stilu Ryana Reynoldsa je pletena majica bez rukava – dovoljno kratka da se nosi izvan hlača, ali i dovoljno duga da ostane uvučena ako se tako nosi. Glumac je u posljednje vrijeme u nekoliko navrata viđen u majici takvog stila, najčešće s košuljom ili sakoom preko. 

Majica bez rukava, Percival x Illaria, 82 eura
Majica, Percival x Illaria, 210 eura

Svi ovi komadi već su dostupni za kupnju, a sudeći po zadnjoj suradnji Ilarije i Percivala, kolekcija vjerojatno neće dugo biti dostupna, pa bi brza reakcija mogla biti pametan potez. Ako želite neki od ovih komada, naravno. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.