Novi trend: Parfemi koji mirišu poput svježe pečenih poslastica

Foto: Promo

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SVIJET ljepote često zahvaćaju novi trendovi, a jedan od najnovijih odnosi se na parfeme. U posljednje vrijeme sve su popularniji parfemi koji evociraju atmosferu i mirise luksuznih pekarnica i slastičarnica, poput onih u Parizu. Ako volite miris toplih kroasana ili čokoladnih donuta, na pravom ste mjestu.

Nakon godina dominacije parfema Santal 33, kada se činilo da svi popularni mirisi mirišu na kožu i dim, dogodio se potpuni zaokret i svijet parfema uplovio je u "zemlju slatkiša", piše Byrdie.

Vanilija je postala izuzetno popularna na PerfumeToku, a posebno su se istaknuli gurmanski i slatki mirisi Tom Ford Lost Cherry, Baccarat Rouge 540 i DS & Durga Pistachio and Deep Dark Vanilla.

Parfem koji miriše poput poslastice

Također, Sol de Janeiro Brazilian Bum Bum krema s mirisom pistacija, slane karamele i vanilije doživjela je nevjerojatnu popularnost. U suštini, svi su željeli nositi parfeme zbog kojih su mirisali kao poslastica.

I dalje je tako! Logično je da su mirisi inspirirani pekarskim proizvodima počeli dominirati kao odgovor na sve veću popularnost gurmanskih parfema. Macaroni, madeleine kolačići, kroasani i torte sada su glavne zvijezde u svijetu parfema.

Ako želite prigrliti ovaj trend i mirisati poput slatkog ili slanog pekarskog proizvoda ili kolača te torti, u nastavku smo izdvojili nekoliko mirisa kojima to možete postići.

Maison Margiela Replica Afternoon Delight
Sol de Janeiro Cheirosa '71, 90 ml, Cult Beauty, 24.80 eura
Serge Lutens Five O'Clock Au Gingembre, 50 ml, makeup.hr, 81.14 eura
Clinique My Happy Cocoa & Cashmere, 100 ml, 95 eura
Lush Vanillary, 30 ml, 35.20 eura
Montale Paris Vanilla Cake, 100 ml, 100 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.