Žena naručila paket sa Sheina, šokiralo ju je kad je u narudžbi pronašla crve

Screenshot: TikTok

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SHEIN je jedna od popularnijih online trgovina za naručivanje, a mnogi ga koriste za kupnju povoljne odjeće i obuće koja često nalikuje skupljim komadima. Jednu takvu narudžbu napravila je tiktokerica Emma, koja tvrdi da su joj uz odjeću u paketu stigli i crvi.

U opisu videa, koji je do sada pregledan 290 tisuća puta, Emma je označila Shein na TikToku i napisala: "Sve što sam željela bila je Missguided odjeća i traper suknja, ali umjesto toga dobila sam crve koji su ispali iz mog paketa..." U videu je istaknula: "Mogla bih povratiti."

@emma.coad.3 @SHEIN all I wanted was the missguided clothing and a jean skirt but instead i got worms falling out of my package…😵🤮🪱🐛 #shein #sheinbugs ♬ female rage - bel6va

Neki su podijelili slična iskustva

Njezin video prikupio je brojne komentare. Dok su neki istaknuli da nikada nisu imali problema s narudžbama sa Sheina, drugi su podijelili slična iskustva. Nekima, pak, čak ni crvi u narudžbi ne bi bili razlog da prestanu naručivati iz ove popularne online trgovine.

"Ljudi stavljaju kutije i pakete ravno na krevet. Nikad to nisam razumjela", napisala je jedna korisnica ispod Emminog videa.

"Jesam li jedina koja nikad nije imala problema sa Sheinom? Naručujem od njih već godinama", podijelila je svoje pozitivno iskustvo druga korisnica. 

"Meni je jednom paket stigao s kukcem i bilo je izuzetno teško dobiti povrat novca", podijelila je slično iskustvo druga osoba. "Ovo se i meni dogodilo, ali u paketu su bili neki drugi kukci. Skoro sam umrla", dodala je treća. 

"Od sada ću svaki paket otvarati van kuće i s rukavicama", istaknula je jedna osoba.

"Zato je važno oprati odjeću prije nego što je nosite", savjetovala je jedna korisnica.

"Ni ovo me ne bi nagnalo da prestanem naručivati sa Sheina", zaključila je jedna korisnica.

Evo što kažu iz Sheina

Glasnogovornik Sheina rekao je za The U.S. Sun: "Kada smo zaprimili upit kupca, odmah smo pokrenuli istragu. Istraga je pokazala da je paket, nakon što je prošao naš proces kontrole kvalitete i napustio naše postrojenje, sadržavao samo naručene Shein artikle. U kontaktu smo s kupcem i ponudili smo puni povrat novca."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.