Ryanair opet snizio cijene letova. Evo gdje možete otputovati za 14.99 eura

Foto: Shutterstock

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

POPULARNA aviokompanija Ryanair još jednom nudi odlične popuste. Danas trebate rezervirati letove za putovanja od 1. listopada do 30. studenog, a cijene letova kreću od 14.99 eura. Već za ovu cijenu dostupne su brojne destinacije.

Najviše popusta je na letove iz Zagreba

Ako letite iz Zagreba, za 14.99 eura možete otputovati u Bruxelles, Frankfurt, Memmingen, Karlsruhe, Marseille, Milano, Pisu i Solun. Za 21.99 eura možete otputovati u Švedsku, do Göteborga.

Putujete li iz Zadra, za istu su vam cijenu dostupni Katowice, Wroclaw, Marseille i Beč. Za 16.99 eura možete odletjeti u Milano, za 18.70 eura u Memmingen, a za 19.13 eura u Poznan.

Iz Splita za 14.99 eura možete otputovati u Beč, a za 16.99 u Rim. Iz Osijeka vam je za 14.99 eura dostupan London, a iz Dubrovnika za istu cijenu možete otputovati u London, Milano, Rim ili Beč.

Kompletnu ponudu letova na akciji pogledajte ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.