Ovaj uređaj trebao je biti hit, ali masovno gubi korisnike nakon samo pet mjeseci

Foto: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

OD visokih 100 tisuća ljudi koji su kupili novi Rabbit R1, njih samo 5000 ga još uvijek koristi, i to pet mjeseci nakon lansiranja. Ove brojke iznio je osnivač Rabbita Jesse Lyu u intervjuu za Fast Company, objašnjavajući da su morali izbaciti uređaj na tržište prije nego što je bio potpuno spreman kako bi preduhitrili velike tehnološke tvrtke.

Novo ažuriranje stiže 1. listopada

Ovaj je uređaj obećavao puno, a publika ga je dočekala raširenih ruku, naročito nakon što je prikazan na CES-u. Bio je predstavljen kao napredan AI asistent koji s lakoćom obavlja različite zadatke za korisnika bez potrebe da nosite mobitel ili neki drugi pametni uređaj sa sobom.

No izvedba uređaja jednostavno nije bila dovoljno dobra, a mnogima je mobitel bio draži za korištenje. 

Ipak, tvorci uređaja ne odustaju. Rabbitovo large action model ažuriranje, koje bi trebalo omogućiti uređaju da se prijavi na web stranice i obavlja zadatke poput naručivanja avionskih karata ili rezervira mjesto u restoranu po vašoj naredbi, izlazi 1. listopada. Pitanje je hoće li ovo ažuriranje potaknuti korisnike da ga više koriste.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.