Glossier ima nova sjajila. Žene pišu: Naručila sam sva tri

Foto: glossier.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

GLOSSIER je lansirao tri nove nijanse sjajila u suradnji sa zvijezdama WNBA-a (američke ženske košarkaške lige). Tri nove nijanse sjajila predstavila su četiri najveće zvijezde WNBA lige: Brionna Jones, DiDi Richards, Skylar Diggins-Smith i Ezi Magbegor. Brend ove košarkašice vidi kao suvremene muze koje nadahnjuju žene svojom snagom i ženstvenošću.

"Tako kul suradnja"

Glossier smatra da su ove košarkašice izvrstan uzor za žene, a brend je i službeni partner WNBA-a šaljući poruku da sport i šminka nisu međusobno isključivi.

"Ta ružičasta, ta brončana, ta smeđa", "Ovo ne mogu naručiti dovoljno brzo", "Naručila sam sva tri", "Ovo mi je najdraža kampanja", "Odlična suradnja", "Tako kul suradnja", "Ovo je bolesno, trebam ih", neki su od komentara na objave brenda.

Glossier je inače službeni partner WNBA-a, a brend je nedavno podržao američki tim na Olimpijskim i Paraolimpijskim igrama.

Tri nove nijanse sjajila zovu se Brown, Pink i Bronze. Sjajila su formulirana da budu dugotrajna, ugodna za nošenje i da pružaju visok sjaj, a sve u neutralnim tonovima. Prema brendu, sjajila će izgledati odlično bez obzira na to nosite li ih samostalno ili preko omiljenih ruževa i olovaka za usne.

Sjajila su dostupna na Glossier webshopu po cijeni od 23 eura.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.